Roditeljstvo

Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u Beogradu: 19. februara će biti prava zabava u Beo šoping centru!

Dođite svi u Beo šoping tržni centar 19. februara da se družimo i naučimo nešto novo

Vaše dete & vi
Autor:
Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u Beogradu: 19. februara će biti prava zabava u Beo šoping centru!
Foto: Shutterstock

Kao i svaka promena u životu, tako i dolazak bebe, unosi brojne nedoumice i nesigurnost u svet budućih roditelja. Ali sve je mnogo lakše ako imate koga da pitate. Zato ove subote, 19. februara, u Beo šoping tržnom centru, na sva pitanja, odgovore vam pruža besplatna celodnevna „Bebiron školica za trudnice i tate“.

Cilj je da se tokom predavanja svim mladim roditeljima pruže saveti i pomogne im se u roditeljstvu, ali i da im se približe kvalitetni proizvodi, koji će im pomoći da njihovi mališani odrastaju zdravo i bezbrižno.

Predavanja počinju u 13 sati, a iskusni stručnjaci u svojim oblastima načelnik Zemunske bolnice, ginekolog dr Tomislav Stefanović, pedijatar dr Jasminka Komnenović i patronažna sestra Nataša Žunjić, govoriće o svim fazama trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porođaj, ranom rastu i razvoju deteta, ishrani, nezi novorođenčeta i dojenju.

trudnoća, trudnica
foto: Shutterstock

Pre predavanja, u 11 sati održaće se i najslađa trka u gradu, Bebi puzijada. Mogu da učestvuju bebironi do 14 meseci uzrasta. Za najbrža tri bebirona pripremljene su vredne nagrade.

Tokom popodneva, u 17h odgledaćemo dečiju predstavu, u 18h učiti nove korake, pesme i upoznati nove drugare kroz igricu "Pokaži svoj talenat", a za 19h sa “Pričom za laku noć”, pozdravićemo naše mališane i njihove roditelje, i zakazati novo druženje iduće subote, 26.februara, u tržnom centru Delta Citi.

Beba, Dete
foto: Shuterstock

Ovo je trideseta školica za trudnice i tate, koju organizuje Savetovalište Bebiron, koje je u prethodnim godinama od strane roditelja prepoznato kao kvalitetno savetovalište, na koje uvek mogu da se oslone.

Inače, na digitalnim platformama Savetovališta Bebiron tokom 24 časa svakog dana dostupne su patronažne sestre i pedijatri da otklone svaku vašu brigu ili nedoumicu. Ukoliko vam je potreban savet ili pomoć, pišite nam, jer je prepiska vidljiva samo vama i nama.

Osim u Srbiji, već godinu dana, savetovlaište Bebiron dostupno je i u Hrvatskoj, gde smo naišli na veliku podršku, kako zdravstvenog sistema, tako i trudnica i roditelja. Bebiron nastavlja osvajanje regiona, a u narednim mesecima očekuje se otvaranje u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs