na meti hejtera

Majku petoro dece napali na internetu zbog gomile božićnih poklona svojoj deci: Razmazila si ih!

Nakon što se pohvalila velikom količinom poklona koje je namenila svojoj deci za praznike, svi je redom kritikuju

Vaše dete & vi
Autor:
Foto: Shutterstock

Jedna mama podelila je sa svojim prijateljima božićne poklone koje je pripremila za svoju decu, ne sluteći da će je korisnici Fejsbuka zbog toga napasti.

Naime, ona je podelila dve slike velikih kutija sa poklonima i otkrila kako je četiri sata provela skrivajući se u sobi da bi ih na vreme umotala u ukrasni papir, piše The Sun.

Ali, njen potez nije se svideo njenim pratiocima koji je napali da je razmazila svoju decu. Na kritike da je preterala sa količinom poklona, ona je rekla kako je svoju odraslu decu i unuke nije dugo videla zbog pandemije korona virusa. Karen ima petoro dece uzrasta od 27, 21, 17k, 13 i 8 godina i petoro unučića kao i jedno koje je na putu.

12 stvari koje treba da izbacite iz svog doma pre Nove godine: Rešite se otpadaka i svega što vas koči!

novogodišnji poklon
foto: Shutterstock

“Ovo su četiri sata mog života koja više ne mogu da vratim. Zatvorila sam se u sobu kako bih umotala poklone za Božić za porodicu i nisam izašla dok sve nisam završila”, napisala je Karen i dodala kako je neke poklone spremila za kasnije.

“Drago mi je što je sve gotovo. Spremila sam pet božićnih poklona koje sam kupila za deveti rođendan svog sina, a rodio se 17 dana nakon Božića. Tako da ne moram ponovo u kupovinu”.

Nakon njene objave, nizale su se kritike.

“Treba imati na umu da svako ne može svojoj deci kupiti puno poklona”, “U naš dom Deda Mraz donese nekoliko malih poklona”, glasio je jedan od komentara.

Karen je morala da se brani se zbog zajedljivih komentara.

“Čini se da je moja objava uznemirila neke od vas. Svi koji ste me kritiikovali, dopustite da vam pojasnim”, napisala je Karen, dodavši da je samo želela da svojoj porodici priušti nezaboravan Božić nakon teke 2020. godine, a posebno osmogodišnjem sinu koji još uvek veruje u Deda Mraza.

Ove boje su simboli sreće, uspeha i blagostanja: Dobro je imati ih u kući uoči Nove godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs