Neverovatno

Smeh do suza: Ovako razmišlja dvogodišnjak!

Jedan roditelj je posmatrao svog dvogodišnjaka i pokušao da shvati od čemu razmišlja
Vaše dete & vi
10:18h Autor:
Smeh do suza: Ovako razmišlja dvogodišnjak!
Foto: Shutterstock

Američki pisac i komičar Džejson Gud je, posmatrajući svog dvogodišnjeg sina pokušao da shvati o čemu on razmišlja. Pročitajte šta se, po njegovom mišljenju, vrzma u glavi dvogodišnjem detetu u periodu od samo tri minuta.

Želim da se igram tatinim telefonom! Hoću da obujem mamine cipele. Skinite mi mamine cipele! Hoću da otvorim i zatvorim termostat. Želim da uključujem i isključujem svetlo na mikrotalasnoj pećnici. Da li je tu još neko sa čijim se telefonom nisam igrao? Moram da pritisakm neke dugmićeeee!

Hoću da podignem mačku držeći je za vrat. Želim da bacim sve četkice za zube u lavabo! Užas, gladan sam. Zeke od sira. Mrzim voće! Želim da ustanem iz stolice! Hoću da se igram iPadom. Hoću napolje. Ne, želim da uključim grejanje. Skinuo bih pantalone. Ne sviđa mi se majica koju nosim.

Pročitajte duhovite zapovesti mališana, više u tekstu OVDE.

Hoću da se igram maminim telefonom. Moram da pritiskam neke dugmiće!

Žedan sam. Ne, ipak nije to. Super, sok u tetrapaku. Sad ću da ga pritisnem i polijem se. Gde je tata? Gde je mačka? Gde je mama? Neee, ozbiljno, gde je mama? Mama je otišla zauvek. Oh, evo je mama. Hoću da se igram njenim telefonom.

Opet sam gladan. Nema veze. Ah, ne sviđaju mi se ove pantalone. Skinite mi ih. Ne skidajte mi pantalone! Umirem od gladi. Želim pasulj, ali ne znam kako to da im kažem. Napokon, pasulj. Volim da bacam pasulj. Zašto su ove pantalone još uvek na meni? Oh, vidi, neko je došao. Pitam se, da li ima telefon?

Ovo će razumeti samo roditelji koji imaju trogodišnje dete, više pročitajte OVDE.

Umoran sam. Nisam umoran. Hoću da idem u šetnju, ali ne želim da izlazim napolje. Ne, neću da ostanem unutra. Odmah moram da pritisnem neke dugmiće. Mrzim pelene. Svrbi me oko. Ooo, da li je to moj prst? Prestanite da pokušavate da mi skinete pantalone! Mrzim ove pantalone. Osećam svrab od ove majice.

Umoran sam. Prestanite da me pitate da li sam umoran. Gde je ona igračka koja "kaže: Biiip"? Želim da se kupam obučen. Pustite moju omiljenu pesmu. Gde je mačka? Šta se dešava sa mojom majicom? Da li se to čuo pas? Ne pokušavajte ponovo da mi skidate majicu!

Hoću da vidim psa. Ne, ne napolju. Želim da vidim psa unutra. Da li moj penis još uvek tu? Dobro je. Piški mi se. Dosadno mi je.

Idemo ispočetka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs