Neverovatna priča

Pas otkrio da je trudna, pa spasao od smrti i nju i nerođenu bebu: Životinja nanjušila tešku bolest!

Riki i Alana bili su presrećni, grlili su i ljubili Keolu jer im je otkrila pravo stanje stvari, a nisu ni slutili da je to bila samo prva u nizu dobrih dela koje je keruša učinila za njih
Trudnoća
00:42h Autor:
Pas otkrio da je trudna, pa spasao od smrti i nju i nerođenu bebu: Životinja nanjušila tešku bolest!
Foto: Facebook / Alhanna Butler

Alana (21) i njen suprug Riki Batler iz Kalifornije željno su iščekivali da dobiju dete. Međutim, iako nisu imali fizičkih prepreka, Alana nikako nije ostajala trudna.

Test za trudnoću je bio pozitivan: Presrećna otišla na ultrazvuk, tamo je dočekala najgora vest!

Poslednji put kada su se ponadali, Alana je uradila test na trudnoću, koji je ponovo bio negativan i srušio nade porodice Batler. Bacili su test u kantu za smeće i pitali se da li je vreme da odustanu, piše Mirror.

Međutim, njihov ljubimac Keola, ženka japanske vrste psa akite, uradila je nešto vrlo neobično - njuškom je otvorila kantu, izvadila test i u zubima ga donela Alani.

Žena je ostala u šoku - na testu u međuvremenu pojavila još jedna crtica, što je značilo da je test ipak pozitivan!

Riki i Alana bili su presrećni, grlili su i ljubili Keolu jer im je otkrila pravo stanje stvari, a nisu ni slutili da je to bila samo prva u nizu dobrih dela koje je keruša učinila za njih.

Ni nalik na Srbiju: Porodila se u Italiji, a evo kako se tamo odnose prema porodiljama!

<\/div>

Ubrzo, Alana je počela da se oseća loše. Imala je jake bolove u leđima, stalno joj je bilo muka. Iako je znala da je to od trudnoće, za svaki slučaj je otišla kod lekara. Tamo su joj rekli da je mučnina sasvim normalna, a da je leđa bole jer je sitne građe, a u trudnoći to zna da bude otežavajuća okolnost.

Pregledali su je i rekli da je to jednostavno takvo kakvo jeste, i poslali je kući.

Međutim, Keola je ponovo počela da se ponaša čudno. Neprestano je gledala u Alanu netremice i cvilela. Vlasnica ju je fotografisala tako tužnu, objavila fotografiju na društvenim mrežama i opisala Keolino neobično ponašanje.

To je videla i njena majka, koja je nazvala Alanu i rekla joj da psi sve osećaju i da životinja sigurno pokušava nešto da joj kaže.

Nauka srušila mit: Evo zašto je bolje roditi prvo dete u 30-im nego u dvadesetim godinama!

<\/div>

Alana nije ostala ravnodušna, uznemiravala ju je rekcija njenog psa, pa je odlučila je da posluša savet majke i ponovo je otišla u bolnicu.

Čim je kročila na prijemno odeljenje, devojka se srušila. Prebačena je na intenzivnu negu i nakon serije testova i analiza, ustanovljeno je da Alana ima tešku infekciju oba bubrega.

Dobila je terapiju i odmah je počela da se oseća bolje.

"Mene i Linkolna danas ne bi bilo da nije bilo Keole. Situacija je bila neverovatna. Znala je da sam teško bolesna i trudila se na sve načine da shvatim šta želi da mi kaže. Lekari su mi rekli da ne bih preživela da je došla samo malo kasnije", ispričala je Alana, držeći u rukama zdravog dvomesečnog sina.

Rotvajler spasao trudnicu od napada nožem: Uhvatio uljeza i držao ga do dolaska policije!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs