Saznajte kako

Zatrudnite uz Feng šui: 4 magična trika!

Male promene u uređenju doma mogu dovesti do ostvarivanja željenog potomstva
Trudnoća
18:54h Autor:
Zatrudnite uz Feng šui: 4 magična trika!
Foto: Shutterstok

Malim promenama u uređenju doma parovi mogu da poboljšaju protok energije u njemu, što može dovesti i do ostvarivanja željenog potomstva, piše Yumama.com.

Uz pomoć ovih jednostavnih trikova, učinićete čudo za svoju plodnost:

Nakon šest neuspelih trudnoća, postala majka zahvaljujući žumancetu!

1. Prvo treba srediti nered

Svaki dom trebalo bi da bude uređen i pre početka zajedničkog korišćenja prostora jer njegovu energiju treba uskladiti sa novim ukućanima. Ako to nije urađeno, za zdrave promene i rad na nečemu od čega će oni imati veliku korist, nikada nije kasno.

Postoje osnovna pravila koja mnogi i ne žele da sprovode, a to su: sređivanje nereda, bacanje nepotrebnih stvari, uklanjanje cipela iz ulaznog dela hodnika, uređenje spavaće sobe. Uvek treba krenuti od ovih osnovnih stvari jer one su ključne za energetsku blokadu u jednom organizmu.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

2. Slika nepoznate bebe

Mogu da se postave u prostoru, ali tek nakon uređenja doma po Feng šuiju. Uzalud je da stavite sveže cveće u vazu s prljavom vodom. Ako ste sredili svoj dom po principima energetskog pročišćenja i uređenja po Feng šui sistemu, onda možete u spavaću sobu da postavite sliku bebe, i to treba da bude nepoznata beba, nikako neka beba koju znate.

Trudnoća koja potresa svet: Manekenka čeka dete sa 46 godina starijim muškarcem! (FOTO)

3. Akupunktura prostora

Nekretnina nije ništa drugo nego živi organizam i na određeni način funkcioniše kao telo ukućana koji koriste taj prostor. Tradicionalna kineska medicina polazi od toga da bolest nastaje usled poremećaja prirodnog energetskog toka u telu. Akupunktura uklanja energetski zastoj u određenom delu tela i time može doprineti lakšem začeću.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Posebno se obraća pažnja na tri područja u nekretnini: ona koja predstavljaju majku, oca i začeće. Svaki postupak u Feng šui sistemu i svako pomoćno sredstvo deluju poput akupunkturne igle koja okrepljuje i aktivira organizam.

4. Novo preuređenje pred porođaj

Kada žena ostane trudna, prostor se preuređuje tek pred porođaj. Prostor treba pripremiti za novog člana porodice, što praktično znači da treba pronaći odgovarajuće mesto i poziciju po kompasnom pravcu za krevetac (proračuni se rade na osnovu pola bebe). Obavezno je i energetsko pročišćenje pre nego što beba stigne kući.

Feng šui otkriva: Kako da se brzo oslobodite viška kilograma!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs