Najbolji drugari

Roditelji ostavili bebu sa haskijem: Njih dvojica im priredili trenutak za pamćenje! (VIDEO)

Prijateljstvo koje će sigurno trajati celog života

Ljubimci
22:55h Autor:
Roditelji ostavili bebu sa haskijem: Njih dvojica im priredili trenutak za pamćenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Aaron Christen

Imati prijatelja koji vas razume je neprocenjivo. Divno je imati nekoga pred kim možete da budete ono što stvarno jeste, bez da vas osuđuju. Takva prijateljstva je teško pronaći, a kada ih nađete, treba ih dobro čuvati.

Ovo je jedno od njih, te je zaista preslatko videti psa koji je ovako nežan prema malom detetu. Naročio ovolikog psa. Činjenica da je Finiks, sibirski haski, ovako pažljiv i nežan je ono što čini ovaj video posebnim.

Doneli bebu kući: Njihov pas im spremio nezaboravno iznenađenje! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Aaron Christen

Mali Garet na sebi ima samo pelene i Betman majicu i presladak je dok skakuće i smeje se uživajući u trenutku. Zaista je presrećan, možete i sami da vidite njegov osmeh od uha do uha. Takođe, možete da čujete Garetovu ciku i da vidite Finiksa kako leži na podu, zapanjenog dečakovom srećom. Finiks takođe počinje da učestvuje u razgovoru, dodajući i sam svoje zvukove i zavijanje.

Oni su toliko udubljeni u razgovor koji niko osim njih dvojice ne može da razume. Ovo je mali privatni razgovor između dva prijatelja. Možda Finiks želi da ga neko češka ili Garet želi da haski ustane i pleše sa njim. Nikada nećemo znati, a razgovor je toliko neodoljiv da i ne moramo.

Pogledajte i sami video ispod, zaista će vam popraviti dan.

Beba zaplakala u krevecu: Mama odmah zgrabila kameru da snimi šta pas radi! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs