Strašno

Iz gepeka auta su dopirali čudni zvukovi: Kada su ga otvorili, zaprepastio ih prizor! (VIDEO)

Jedna žena je iznajmila auto, ali ga nije platila, pa su radnici kompanije morali da dođu po njega i da ga oduzmu. Nakon što su odvezli iznajmljeni auto, iz prtljažnika su čuli čudne zvukove
Ljubimci
08:36h Autor:
Iz gepeka auta su dopirali čudni zvukovi: Kada su ga otvorili, zaprepastio ih prizor! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / RTV6 | The Indy Channel

Radnici Klinton Kauntija, firme za iznajmljivanje automobila u Indijani, odgovorni su za spasavanje života preslatkom štencu pitbula. Naime, jedna žena je iznajmila auto u Klinton Kauntiju, ali ga nije platila, pa su radnici kompanije morali da dođu po njega i da ga oduzmu.

Gluvonemi heroj: Skočio u zaleđenu reku da spasi košutu! (VIDEO)

Nakon što su odvezli iznajmljeni auto, iz prtljažnika su čuli čudne zvukove. Nakon što su ga otvorili, imali su šta i da vide – u prtljažniku je bio transporter za pse u kojem je stajao štenac pitbula. Maleni psić je bio promrzao i gladan, a bilo je i vidljivo da su ga vlasnici zanemarivali. Stajao je u vlastitim fekalijama i tresao se.

Služba za zaštitu životinja je došla i pokupila psića, a vlasnica je tvrdila da ga nikad nije zanemarivala. Rekla je da je neki rođak trebalo da ga pokupi, a štenca je navodno u prtljažniku držala punih 16 sati dok je bila na poslu.

Tuga zlostavljanog psa: Prvi put osetila ljubav, nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

Ipak, ova služba je odbila da ga vrati vlasnici, pa su ga preimenovali u Repo, a mali štenac je procvetao zahvaljujući njihovoj nezi. Kada bude spreman za usvajanje, jedan od radnika kompanije za iznajmljivanje automobila koja ga je spasila će da ga usvoji i da mu omogući srećan i dug život.

Pas je spasao od nasilnika: Dečko je godinama tukao, a onda je jedno štene promenilo sve! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs