Čovek ogromnog srca

Gluvonemi heroj: Skočio u zaleđenu reku da spasi košutu! (VIDEO)

Jako je hladno. Nadam se da će ona sada da potraži svoju mamu. Srećan sam što sam joj pomogao, objasnio je ovaj simpatični gospodin
Ljubimci
20:40h Autor:
Gluvonemi heroj: Skočio u zaleđenu reku da spasi košutu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Chris Haulmark

Dok se vozio u automobilu, gluvonemi čovek sa snimka je slučajno pogledao u smeru zamrznute reke i imao je šta da vidi. Košuta je upala u ledenu vodu i nije mogla da izađe na obalu. Odlučio je da pomogne životinji.

Zaustavio je auto i krenuo da se probija prema njoj, kroz visok sneg i gusto šumsko rastinje. Uspeo je da izvuče ženku na obalu, a divlja košuta je toliko bila iscrpljena da je, nakon spasavanja, samo sela na obalu zamrznute jeke. Gospodin je tada uzeo svoj mobilni telefon i dokumentovao šta mu se upravo dogodilo.

Pas je spasao od nasilnika: Dečko je godinama tukao, a onda je jedno štene promenilo sve! (FOTO)

"Vozio sam se, kada sam ugledao jelena kako se s poteškoćama probija kroz zaleđenu reku. Bilo mi je žao životinje, pa sam se zaustavio. Probio sam se kroz šumu, preskočio ogradu. Prebacio sam joj uže preko vrata i uspešno je izvukao", objašnjava čovek. Reč je o mladoj košuti, objasnio je i dodao da je srećan što je dobro, pa joj je nadenuo ime Gospođica Ledena Reka.

"Jako je hladno. Nadam se da će ona sada da potraži svoju mamu. Srećan sam što sam joj pomogao", objasnio je simpatičan čovek. Mlada košuta, kao da zna ko ju je spasao, nije pokazivala znakove straha od ovog čoveka.

Život jednog neobičnog šeika: Ovo je njegova najveća strast! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs