SVET JE POLUDEO ZA OVIM TRIKOVIMA

4 genijalne ideje za farbanje zidova: Revolucionarne metode krečenja ulepšaće izgled vašeg doma! (VIDEO)

Sav potreban materijal već posedujete ili možete da nabavite po niskoj ceni.

Enterijer
18:21h Autor:
Foto: Shutterstock

Četiri genijalne ideje za farbanje zidova:

 

1. Uzmite pucketavu kesu koju ste dobili kao zaštitu prilikom kupovine nekog osetljivog ili lomljivog predmeta. Ispucketajte sve rupice i odmotajte kesu tako da bude sastavljena od samo jednog sloja. Zatim je namotajte na valjak za krečenje i fiksirajte uz pomoć širokog selotejpa. Valjak umočite u željenu boju i započnite sa farbanjem zida. Dobićete predivni tufničasti print poput onih iz časopisa o uređenju kuće, piše Lepa & srećna.

 

2. Kupite običan špric u apoteci i umočite ga u kanticu odabrane boje. Potom na beli zid jednostavno istisnite sadržaj postavljajući špric nadole. Dobićete elegantne, a tanke štraftice koje vam garantuju moderan izgled. Vama ostavljamo da odlučite koliko ćete boja da iskoristite: mogućnosti su

neograničene.

 

3. Traku koju koristite prilikom regularnog krečenja iskoristite na novi način.Isecite traku na veći broj delova i zalepite ih na zid kreirajući istovremeno geometrijski šablon po vašem izboru. Zatim pređite različitim bojama preko njih i ostaće vam prave i čiste linije. Uživajte u fenomenalnom dezenu koji ste sami stvorili.

 

4. Oko drvene kockice namotajte što dužu elastičnu gumicu. Ubacite je u kreč farbu i prislonite na zid – dobićete paralelne tragove. Najlepša če biti crno-bela kombinacija; zid neka bude u jednoj boji, a tragovi u drugoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blossom (@blossom) on

Renoviranje stana: Pet dobrih investicija posle kojih će vaš dom izgledati kao nov! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...