Sjajna vikendica

Napravljena najbolja kuća na svetu: Traje 20 godina, košta 500 evra, još i štedi za vas! Evo o čemu se radi (FOTO)

Kuća od prirodnih materijala idealna kao vikendica, a usput vam i štedi struju

Enterijer 15.08.2018. - 11:16h Autor: Stil
Foto: Youtube Printscreen / Erik Ratassepp

Nakon što su napravili najjeftiniji automobil na svetu, indijska kompanija Tata Group izgradila je i Nanokuću - najpovoljniju kuću na svetu!

 

Ona ima svega dvadesetak kvadrata, poput omanje garsonjere i osnovnu opremu - vrata, prozore i krov. Zidovi su izrađeni od posebnog materijala koji uključuje kokos i jutu čiji je vek trajanja oko 20 godina.

 

Za izgradnju je potrebno nedelju dana i oko 500 evra, interesovanje u Indiji je veliko, pa se procenjuje da bi uskoro mogla masovno da se prodaje i u drugim siromašnijim zemljama.

 

Kompanija je najavila i skoro predstavljanje modela Nanokuće sa solarnim pločama, koja će tako i štedeti za vas - račun za struju biće mnogo manji! Poboljšani modeli imaće i verande, a u najavi su i kuće većih površina - do 30 kvadrata.

 

Vreme je za najlepše promene: Trend za uređenje doma zbog kojeg će vam kuća postati najtoplije gnezdo! (FOTO)

Simpatičan eksterijer dopao se mnogima do sada, a enterijer je prava poslastica za kreativce, jer može da se podeli na dnevni i večernji.

 

Ono što je od svega najbolje, u potpunosti je izgrađena od prirodnih materijala, pa nema nikakvih rizika po zdravlje, niti po životnu okolinu.

 

Da li vam se dopada? Podelite sa nama u komentarima!
 

(Stil.kurir.rs)

 

Kuća Tomija Hilfigera: I najbogatiji mu zavide, ovako nešto nikad niste videli! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs