Iznenadićete se

Oterajte negativnu energiju iz svog doma: Napunite čašu sa ova 3 sastojka, ne dirajte je 24 sata i gledajte šta se dešava!

Postupak ponavljajte dok god tečnost u vodi ne ostane onakva kakvom ste je ostavili.

Enterijer 13.05.2018. - 16:42h Autor: fokuzz.com
Foto: Shutterstock

Svaka osoba na ovom svetu nosi svoju energiju, bila ona negativna ili pozitivna. Ta energija se prenosi na sve stvari sa kojim imamo kontakt, čak se ona može osetiti i na mestima gde boravimo.

 

Što više ljudi u jednom domu živi, to će više mešanja energija biti, a ta energija ne mora uvek biti pozitivna.

 

To se takođe odnosi i na ljude koji posećuju vaš dom, i njihove vibracije se mešaju sa vašim.

 

Ukoliko se iz neobjašnjivih razloga osećate loše u svom domu, moguće je da je došlo do nakupljanja negativne energije. Ova energija takođe može uticati na zdravlje, finansijsko stanje, kao i na raspoloženje.

 

Kako biste se oslobodili negativne energije uzmite staklenu čašu, u trećinu čaše sipajte vodu, zatim trećinu sirćeta i trećinu morske soli.

 

Zaštitite se od negativnih ljudi: Jedina stvar koju treba da uradite!

foto: Shutterstock

Čašu bi trebalo ostaviti u prostoriji za koju ste uvereni da se negativna energija oseća.

 

Prostoriju zaključajte i niko ne bi trebalo da ulazi u nju narednih 24 sata, kako bi se sva negativna energija skupila u čaši.

 

Lako ćete prepoznati da li u sobi ima prisustva negatvne energije. Ukoliko je količina tečnosti u čaši ista, nema razloga za brigu.

 

Međutim, ukoliko tečnost u čaši više nije providna, ili postoji veća količina mehurića, to je znak da ipak nešto nije u redu.

 

Negativna energija je prikupljena u čaši, što znači da bi vi odmah trebalo da je se rešite. Ovaj postupak primenjujte dok god tečnost u vodi ne ostane onakva kakvom ste je ostavili.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...