Praznični duh u domu

Zaboravite na klasičnu jelku: Sve više ljudi je ukrašava baš ovako! (VIDEO)

Novogodišnja jelka je drvo sreće i ljubavi koje svi želimo da imamo u domu tokom praznika, ali pojavio se lepši i jednostavniji način kićenja jelke koji ćete poželeti da isprobate!

Enterijer 27.12.2017. - 15:45h Autor: lovesensa.rs
Foto: Printscreen Youtube / EngineerYourSpace

Tradicionalne novogodišnje jelke zauzimaju previše prostora u domu i skupe su, ali imamo odličnu zamenu za jelku koja će vas potpuno očarati, piše Lovesensa.

 

Smanjite troškove i teškoće sa postavljanjem i skladištenjem klasične jelke, već i vi probajte popularnu jelku na zidu! Ovaj trend je oduševio mnoge kreativce na Internetu, a neće vam biti potrebno puno materijala da izvedete ovaj projekat.

 

Prvo na zidu napravite oblik jelke uz pomoć izolir ili klasične lepljive trake, kao na video snimku. Zatim preko ivica jelki zalepite žičanu girlandu, a onda punite sredinu. Kada je jelka spremna, ukrasite je lampicama i novogodišnjim ukrasima po želji.

 

Najjeftinija i sve popularnija jelka: Hit novogodišnja dekoracija! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / EngineerYourSpace

Za tradicionalan izgled ispod jelke napravite improvizovano postolje od drveta uz zid i poređajte poklone. Ne zaboravite na vrh da zalepite zvezdu.

Pažljivo birajte lepljivu traku za ovu dekoraciju i isprobajte je pre izrade jelke, kako ne biste izabrali onu koja ostavlja tragove ne zidu.

 

Još jedan plus za ovu dekoraciju je to što ćete je lako raskititi, a i cela je izrađena od veštačkog materijala pa ćete sačuvati život prirodnoj jelki.

 

Pogledajte ceo postupak izrade u video snimku!


Zavirite u dom Dragane Mirković: Raskošna jelka, fantastični ukrasi, glamur! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs