U prazničnom duhu

Zavirite u dom Dragane Mirković: Raskošna jelka, fantastični ukrasi, glamur! (FOTO)

Glamurozni dom srpske pevačice i njenog supruga Tonija Bijelića ovih dana još je lepši, a Dragana je posebno dobro raspoložena

Celebrities
11:20h Autor:
Zavirite u dom Dragane Mirković: Raskošna jelka, fantastični ukrasi, glamur! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Jedna od najvećih folk zvezda na ovim prostorima Dragana Mirković već godinama živi u Beču, gde uživa u mirnom porodičnom životu sa suprugom Tonijem i decom Markom i Manuelom, piše Glossy.

Njihova svakodnevica je, s obzirom na to da su i Dragana i Toni veoma uspešni, protkana luksuzom, pa je par uložio mnogo truda da proslava praznika u njihovom domu bude nesvakidašnja i spektakularna.

Draganu Mirković oduševio suprug: Romantični poklon kao izjava ljubavi! (FOTO)

Ipak, iako ovih dana dom Mirković-Bijelić krase očaravajuća novogodišnja jelka i veliki broj simpatičnih prazničnih ukrasa, kada je pevačica s fanovima podelila fotografije iz svog doma, najviše pažnje privuklo je nešto drugo...

Dragana Mirković poznata je po pozitivnoj energiji i tome što ništa ne može ništa ne može da skine osmeh s njenog lica. Zato ni ne čudi što vedra i vesela osoba poput nje uživa u praznicima svim srcem.

Dragana Mirković: U dvorcu pravim muzej sa svim mojim nagradama! (FOTO)

Tako je pevačica, u skladu s bajkovitom atmosferom i prazničnim duhom, odlučila da obuče nekoliko neodoljivih kostima inspirisanih sezonom praznika. Ona nam je pokazala kako izgleda u kecelji s motivima Deda Mraza, kao i u keceljici s detaljima kakvi se tradicionalno nalaze na kostimima patuljaka sa Severnog pola.

Nasmejana i uz najlepše želje, Dragana je iskoristila ovu priliku da svima čestita praznik.

"Svima koji danas slave od srca želim srećan Božić", napisala je Dragana.

Praznična idila stigla u dom slavne pevačice: Fantastično ukrašena ogromna jelka! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs