Presedan u kraljevskoj tradiciji

Kraljičina božićna čestitka: Elizabeta zvanično poželela Megan dobrodošlicu u porodicu! (VIDEO)

Britanska kraljica Elizabeta iskoristila je svoj tradicionalni božićni govor kako bi i službeno izrazila dobrodošlicu verenici princa Harija u kraljevsku porodicu

Vip priča
10:24h Autor:
Kraljičina božićna čestitka: Elizabeta zvanično poželela Megan dobrodošlicu u porodicu! (VIDEO)
Foto: AP / John Stillwell

Nije to prvi put da je kraljica Elizabeta iskoristila svoj božićni govor kako bi poželela dobrodošlicu novim članovima kraljevske porodice.

Učinila je to i s vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton koja se udala za njenog unuka, princa Vilijama. Jedina razlika je što je kraljica dobrodošlicu Kejt izrazila nakon venčanja, spomenuvši u božićnoj poruci "venčanja dvoje naše unučadi - princa Vilijama i gospođice Midlton i Zare Filips sa Majkom Tindalom."

Kraljica je u ovogodišnjoj božićnoj poruci kazala da se raduje što će 2018. godine moći da poželi dobrodošlicu novim članovima porodice.

foto: AP / Alastair Grant

Naravno da se pod tim podrazumeva dolazak prinove vojvode i vojvotkinja od Kembridža koja stiže u aprilu, ali osim fotografije njihovo dvoje dece, princa Džordža i princeze Šarlot, koje su zauzimale prvi plan na kraljičinom stolu, sa fotografije smeštene na stočiću uz kamin smešili su se princ Hari i Megan Markl, snimljeni u vrtu Kensingtonske palate tokom proslave svoje veridbe.

3 najintimnije tajne princa Harija i Megan Markl: Otkriveno kakav je njihov odnos zaista! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / The Royal Family

Princ Hari i njegova verenica Megan, čije je venčanje najavljeno za maj u dvorcu Vindzor, provode svoj prvi Božić zajedno s kraljevskom porodicom u Sandringamu, gde smo na jutarnjoj božićnoj misi imali priliku da vidimo i prvo zajedničko pojavljivanje Megan Markl i Kejt Midlton u javnosti.

I ovo uključivanje verenice princa Harija u božićno okupljanje kraljevske porodice mnogi su protumačili kao popuštanje strogih pravila po kojima su se do sada novi članovi porodice pozivali tek nakon stupanja u brak.

Razlike između rođene braće: Šta princ Hari nikada neće doživeti na svom venčanju! (VIDEO)​​​​​​​

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs