Pregradite prostoriju bez zidanja

Kako da od jedne sobe napravite dve

Brzo i lako Pomoću nekolliko jednostavnih trikova odvojite jedan deo stana od drugog
Enterijer
15:08h
1 / 4

U vremenu recesije, otkaza, smanjivanja plata i sve tanjih novčanika kupovina stana za mnoge je samo san. Međutim, to ne znači da u onaj u kojem trenutno živite ne možete uneti promene, jer to ne mora mnogo da vas košta.

 

Pošto su cene nekretnina za prosečnog Srbina i dalje previsoke, sve više je onih koji odlučuju da kupe garsonjeru. Međutim, tu se vremenom javlja problem - kako u tako malom prostoru napraviti kutak za spavanje i odvojiti ga od dnevnog boravka?

 

Ne brinite, i za to postoji veoma jednostavno rešenje. Samo aktivirajte svoju kreativnost i uz savete koje vam donosimo (i bez dodatnih finansijskih ulaganja) na lak način pregradite sobu i od prostora kojim raspolažete izvucite najviše.

 

Dva u jednom

 

U vašem domu sasvim sigurno već postoji komad nameštaja koji je savršen za pregrađivanje, kao što je, na primer, polica s knjigama. Da li ste ikad razmišljali da ih odmaknete od zida i iskoristite kao pregradu? Prvo pažljivo izaberite deo sobe u koji ćete smestiti krevet. Neka to bude ugao koji je sasvim udaljen od vrata i koji će, jednom pregrađen, biti skriven od svih radoznalih pogleda. Nakon toga postavite policu u podnožje kreveta, popunite je knjigama i drugim dekorativnim predmetima koje inače krase vaše police i udobni kutak za spavanje je gotov!

 

Šarmantne zavese

 

Ako odlučite da svoj krevet odvojite od ostatka prostorije zavesama, to će biti sjajna prilika da se poigrate kao malo dete! Preporučujemo vam da izaberete materijal s modernim uzorkom i printom, a može biti i u nekoj jarkoj boji, jer će na šarmantan način upotpuniti i promeniti izgled garsonjere. Takođe dobro razmislite da li će zavesa biti dugačka do poda ili nešto kraća. Nabavite nekoliko takvih zavesa i menjajte ih kad god poželite, jer ćete tako svaki put imati utisak da je enterijer doživeo veliku promenu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...