Test

Evo šta najmrskiji kućni posao govori o vama: Oni koji ne vole da peru suđe su kreativni!

Najmrži kućni posao govori kakvi ste. Ako vam se ne dopada da ribate pod kupatila vi ste osoba širokog uma
Enterijer
10:56h Autor:
Evo šta najmrskiji kućni posao govori o vama: Oni koji ne vole da peru suđe su kreativni!
Foto: Shutterstock

Najmrskiji kućni posao: Ribanje kade

Vi ste, pre svega, spontani. Dugoročno planiranje kod vas ne postoji. Vi živite iz dana u dan i ne razumete ljude koji ne mogu živeti bez svojih planera jer se vi bez njega snalazite savršeno. Smatrate da imate puno pametnijeg posla nego da provedete subotu u zamornom ribanju kade. O čišćenju doma razmišljaćete sutra.

Najmrskiji kućni posao: Pospremanje ormara

Vi ste optimistični. Početkom svakog godišnjeg doba dobijete želju da organizujete svoj ormar tako da vam odeća primerena za to doba godine uvek bude nadohvat ruke. Ali onda obavezno zaboravite i uradite nešto drugo. U ormaru još uvek držite garderobu iz srednje škole ili fakulteta i ko zna šta još, ali vi ste sigurni da će vam ta odeća opet nekad zatrebati.

Najmrskiji kućni posao: Pranje suđa

Vi ste kreativni. Nakon vaših kulinarskih remek dela ostaju samo najbolje pohvale... i brdo prljavih zdela, tava i tanjira. Najsrećniji ste kada možete provesti sat ili više u kuhinji isprobavajući novi recept, ali grozite se pomisli da 15 minuta provedete perući suđe. Čak i ako imate mašinu za pranje suđa, slagati suđe u nju jednostavno vam se neda.

Najmrskiji kućni posao: Čišćenje zamrzivača

Vi ste perfekcionista. Neuredan perfekcionista nije oksimoron. Ustvari, ovaj fenomen mnogo je uobičajniji nego što mislite. Zašto? Zato jer perfekcionista često ne želi uraditi nešto osim ako nije siguran da će to napraviti savršeno. Zatrpani zamrzivač možda je dokaz da morate biti malo manje strožiji prema samima sebi.

Izbacite mikrobe iz kuhinje: Pet koraka do zdravije sredine!

Najmrskiji kućni posao: Ribanje prljavštine sa pločica u kupatilu

Vi ste osoba širokog uma. Iz daljine, vaše kupatilo izgleda sasvim u redu i to je za vas i više nego dovoljno. Pločice u kupatilu ribaćete kada ćete za to zaista imati razlog – recimo kada budete preuređivali kupatilo ili imali veliko pospremanje. Detalji su vam bitni, ali niste tip koji će se zamarati prljavštinom.

Najmrskiji kućni posao: Brisanje prašine

Vi ste realistični. Prašinu niko u životu ne može izbeći i ona će se uvek vratiti. Pa zašto se onda boriti protiv nečega što će na kraju ionako uvek pobediti? Radije ćete provesti dan preslažući, raščišćavajući i bacajući sve one stvari na kojima se prašina nakupila. A možda ih onda i prodati preko neke internet stranice i tako zaraditi koji dinar više.

Najmrskiji kućni posao: Usisavanje

Vi ste umetnička duša. Smatrate da oni koji vole usisavati verovatno uživaju u ritmu guranja usisavača napred nazad u urednim linijama koje usisavač ostavlja na tepihu. Možda je nekome to i zabavno, ali vi ćete subotu radije provesti čitajući, pišući, crtajući, plešući, pevajući,...

Mama koja stiže sve: Kuća mi je besprekorna, a ja sam savršena majka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs