Brzo i jednostavno

Odličan trik da produžite vek najlonkama: Potrebna vam je samo voda!

Hladno vreme i tople najlonke svake godine nas podsete da je ovo odevni predmet sa najkraćim rokom trajanja. Ali i najlonke mogu da postanu izdržljivije i to uz brz i jednostavan trik
Enterijer
14:34h Autor:
Odličan trik da produžite vek najlonkama: Potrebna vam je samo voda!
Foto: Shutterstock

Najonke, jedan od komada ženske garderobe sa bezbroj efekata na noge i celu figuru, volimo u svim varijantama. Ispod pantalona kako bi dodatno grejale, na kratke haljinice i suknje za određeni modni efekat, pa čak i ispod šortsa kada debelom teksturom modnoj kombinaciji daju određeni šarm.

Kako da uklonite fleke od šminke sa odeće saznajte OVDE.

Funkcija hulahopki od komada koji štiti od hladnoće davno je dobila i novu svrhu. To je jedan od zimskih najpoželjnijih modnih detalja koji, u zavisnosti od modela, zavodi i daje senzualnost svakom stajlingu.

Kako biste omiljenom zimskom "grejaču" produžili vek trajanja donosimo vam mali trik. Brz je i jednostavan, i u svakom slučaju ga vredi isprobati.

Postupak:

1. Nove najlonke umočite u vodu i potom dobro iscedite. 2. Stavite ih u plastičnu kesu i ostavite ih u frižideru preko noći. 3. Kada ih sutradan izvadite, ostavite ih na sobnoj temperaturi. Na svim najlonkama trik je potrebno da uradite samo jednom.

A kojih 5 stvari odmah treba da izbacite iz ormara pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs