Ima 21 godinu i sa 5.000 evra je sagradio kućicu iz snova: Kada pogledate kako izgleda iznutra, oduševićete se

Džek Mekena je imao san da sagradi sebi kuću, a prvi projekat je napravio kada je imao samo 16 godina. Danas, u 21. godini živi nezavisno u domu koji je napravio sa svojih 10 prstiju

Enterijer
Ima 21 godinu i sa 5.000 evra je sagradio kućicu iz snova: Kada pogledate kako izgleda iznutra, oduševićete se
Mala kuća, Foto: Printscreen/Youtube

Koliko je važno imati cilj pokazao nam je Džek Mekena koji je u dobi od 13 godina počeo da sanjari o tome da sam sagradi kuću.

Godinama je gledao tutorijale po internetu, a sa samo 16 godina osmislio je malu kuću na točkovima. Koristeći očev alat, staru prikolicu i materijal koji je godinama prikupljao, sagradio je sebi dom.

Kuća iz snova, Mala kuća
foto: Printscreen/Youtube

Danas Džek ima 21 godinu, punoletan je i može da se pohvali činjenicom da je uradio ono što malo ko može - sagradio je sebi kuću.

Njegova kuća je mala, ali ima sve. Zahteva skromnog i vrednog vlasnika kakav je on. Nalazi se na placu kojeg je nasledio od oca, a na prvi pogled kuća deluje veoma skromno sve dok ne pogledate unutrašnjost koja oduševljava.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube

Međutim, još jedna činjenica koja ostavlja bez teksta je to da je izrada čitave kuće koštala oko 5000 evra.

Džek je ovu kuću napravio uz pomoć oca i to dok je dolazio sa fakulteta u posetu roditeljima. To je bio njegov hobi, a na kraju je dobio krov nad glavom.

Pogledajte kako je izgledao proces pravljenja kuće:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs