PREDIVNO!

RASKOŠNI DOM MIME KARADŽIĆA OSTAVLJA BEZ DAHA, ODUŠEVIO BI SVAKU ŽENU: Najlepši je bajkovit pogled kroz prozor

Stan je sredio baš u svom stilu - elegantno, a jednostavno!

Enterijer
17:15h Autor:
RASKOŠNI DOM MIME KARADŽIĆA OSTAVLJA BEZ DAHA, ODUŠEVIO BI SVAKU ŽENU: Najlepši je bajkovit pogled kroz prozor
Kako izgleda raskošan dom Mime Karadžića na Vračaru?, Foto: Kurir

Legendari glumac Mima Karadžić, uz čije uloge se neretko smejemo, i dalje važi za velikog šmekera koji nikako da stane opet na ludi kamen. Uz njegovo ime se gotovo uvek može čuti da je veliki gospodin, te je u tom stilu sredio i svoj raskošan stan u srcu naše prestonice.

Naime, Mimin stan se nalazi na Vračaru, ima bajkovit pogled na grad i prelep Hram Svetog Save. I iako vrata svog kutka mira nije otvarao za medije, ponekad na društvenim mrežama baš odatle objavi neku sliku ili snimak. Dok se nije preselio, čak, 16 godina je živeo u Skadarskoj ulici.

Sve je uređeno veoma vešto i sa ukusom, kakav je svojstven Karadžiću. Brojne fotografije, ali i umetničke slike, kao i drugi sitni detalji čine svu toplinu glumčevog doma, a ceo enterijer je u braon i beloj boji.

Baš na toj lokaciji u centru Beograda često okuplja svoje prijatelje, koje uživa da ugosti kao pravi domaćin - uz dobru hranu, vino, puno smeha i priče.

Večiti šmeker provodi vreme u miru, koji niko ne može da naruši, a ono što je posebno zadivilo javnost jeste spektakularan pogled koji se pruža sa balkona glumčevog stana. Koji deo je vama najlepši?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs