NAJVEĆA BEBA NA SVETU

ROĐEN JE KAO NAJVEĆA BEBA NA SVETU SA 7, 3 KG: Danas ima 39 godina, a gde god se pojavi privlači VELIKU PAŽNJU

Kevin Robert rođen je sa 7, 3 kilograma i tada su ga proglasili najvećom bebom na svetu. Njegov izgled danas takođe je iznad proseka.

Porodica
13:41h Autor:
ROĐEN JE KAO NAJVEĆA BEBA NA SVETU SA 7, 3 KG: Danas ima 39 godina, a gde god se pojavi privlači VELIKU PAŽNJU
Najveća beba na svetu, Foto: Printscreen Youtube/ Inside Edition

Kada je Patrisijia Klark 1983. godine rodila svoje drugo dete, javnost je ostala šokirana. Njen sin, Kevin Robert rodio se sa težinom od 7,3 kg. Ubrzo je postao prava senzacija i izazivao veliko interesovanje.

Tamošnji mediji prenosili su da je Kevin najveća beba koja je ikada rođena u Nju Džerziju. Majka je takođe bila veoma iznenađena ovom pojavom, a malu odeću koju je pripremila morala je zameniti većom.

"Moramo otići kući, isprazniti fioke i kupiti veću odeću za njega," rekla je ponosna mama nakon porođaja.

Kevin Robert
foto: youtube

Tokom daljeg odrastanja, Kevin je uvek bio iznad proseka. Njegovi vršnjaci bili su daleko manji, dok je on već sa 12 godina imao visinu od 170 centimetara. Samo nekoliko godina kasnije, zabeležio je visinu od 195 centimetara.

Kevin danas ima 39 godina, visok je 205 cm i ima 136 kg. "Kad šetam ulicom, ljudi me zaustavljaju i pitaju me koliko sam visok," kaže Kevin.

Kevin Robert
Kevin Robertfoto: Printscreen Youtube/ Inside Edition

Danas Kevin radi u vojsci, oženjen je sa suprugom koja je skoro iste visine kao i on. Kaže da nije nimalo lako biti najviši u prostoriji. Mora da se saginje kada ulazi na vrata, tuševi su uvek prekratki za njega, a u većinu automobila ne može ni ući.

Kevin smatra da nije važno koliko imaš kilograma, važno je da prihvatiš sebe bez obzira na veličinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs