"4 GODINE NE PALIM GREJANJE I NEMAM POTREBE ZA TIM": Ova žena tvrdi da joj nikad nije hladno zbog 1 BESPLATNOG TRIKA

Sve nas muči pitanje, kako ćemo se grejati ove zime? Jedna žena je na TikToku podelila njeno iskustvo, kao nekog ko 4 godine nije koristio grejanje

Enterijer
Autor:
"4 GODINE NE PALIM GREJANJE I NEMAM POTREBE ZA TIM": Ova žena tvrdi da joj nikad nije hladno zbog 1 BESPLATNOG TRIKA
Foto: Pritnscreen/TikTok

Kler de Lis tvrdi da četiri godine nije koristila grejanje. Kaže da joj nije hladno i da zbog toga nema potrebu da struju troši na zagrevanje stana. Ali šta ona radi i kako joj to uspeva?

Kler tvrdi da je trik u osnovnim stvarima, poput, na primer, odeće koju kupujete.

"Znači, ne možete da upalite gejanje, a srećom, ja imam iskustva u tome - četiri godine staža", počinje Kler, te savetuje da kupite nekoliko širokih majica. Najbolje bi bilo da to budu muške majice, jer pripijena odeća zapravo ne može da vas zagreje.

@klairedelysofficial Never thought I would be sharing this knowledge, but here we are. #thanksboris #liztruss #energycrisis #winter #cold ♬ original sound - Klaire de Lys

Pored toga, njen savet je da kupite i neku široku jaknicu koju možete da nosite po kući, dok bi stopala trebalo uvek da vam budu pokrivena - u čarapama i papučama. Veliku ulogu igra i tkanina oko vrata - možete da je napravite sami od neke stare majice. Kler je takođe savetovala da učinite neke stvari kada je kuća u pitanju.

Na primer, ona uvek proverava da li su svi prozori i vrata dobro zatvoreni, dok svako veče protrese posteljinu. Ističe koliko je važno da imate veći pokrivač ili više slojeva.

"Dobro je da pokrivač bude težak", rekla je.

Šta to Kler predlaže:

1. Oblačiti se slojevito

2. Da odeća bude šira

3. Da oko vrata osimo neku vrstu šala napravljenog od sintetičkog materijala

4. Da, kada ležimo pored sebe držimo topao termofor

5. Da se pokrivamo vunenom ćebadi

Kako vam se čine ovi saveti za grejanje bez grejanja?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs