KUTAK MIRA

OVDE ŽIVE MILOMIR MARIĆ I VESNA RADUSINOVIĆ: Zavirite u luksuznu oazu punu cveća i slika! (FOTO)


Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića obiluje detaljima koji oslikavaju njihov životni stil, a jedan kutak u saloncu nadomak Botaničke bašte posebno se ističe.

Enterijer
Autor:
OVDE ŽIVE MILOMIR MARIĆ I VESNA RADUSINOVIĆ: Zavirite u luksuznu oazu punu cveća i slika! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Vesna Radusinović i Milomir Marić zajedno su preko dvadeset pet godina, koje provode u ljubavi u svojoj oazi nadomak Botaničke bašte u Beogradu, gde se nalazi njihov dom.

Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića uređen je baš po njihovom ukusu i pun je topline, koja se ogleda u raznim detaljima koji krase njihov salonac.

Posmatrajući fotografije koje je spisateljica objavila na društvenim mrežama, stiče se utisak da je puno truda uložila kako bi joj dom bio u potpunosti po volji, te je svaki kutak uredila prema svojim željama i ukusu.

U prostranom stanu u atraktivnom delu grada Vesna i Milomir provode većinu vremena i bilo im je važno da prostor oko njih odgovara njihovom stilu, te je vrlo prepoznatljivo da njih dvoje baš tu žive.

Takođe, oni su zajedničkim snagama uredili enterijer, ali se ipak donekle čini da je Vesna vodila glavnu reč, sudeći po veličanstvenim buketima cveća koji se nalaze na stolovima i oplemenjuju atmosferu.

Prilikom nekih važnijih praznika spisateljica se trudi da dodatno dekoriše svoj već uređen dom i to zabeleži fotografijom koju podeli na društvenim mrežama.

Osim nameštaja od punog drveta, brojih antikviteta i figura, jedan detalj je izuzetno specijalan u domu Vesne i Milomira.

U pitanju je slika Koste Bunševca, na kojoj su naslikani Vesna i njen sin Vedran u detinjstvu.

Takođe, sudeći po tome da su se oboje ostvarili u karijerama koje podrazumevaju pisanje, dom Vesne Radusinović i Milomira Marića obiluje mnoštvom knjiga, koje nisu tako pažljivo poređane, već su uvek u njihovim rukama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs