RAJ NA FRUŠKOJ GORI

VIKENDICA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA: Parče neba gde je književnica pronašla spokoj! (FOTO)

„Kancelarija pod otvorenim nebom“ Jelene Bačić Alimpić nalazi se na Fruškoj gori, gde je pre tri godine pronašla, kaže, svoje „parče mira i raja“.

Enterijer
14:32h Autor:
VIKENDICA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA: Parče neba gde je književnica pronašla spokoj! (FOTO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Jelena Bačić-Alimpić, nekadašnja novinarka i televizijska voditeljka, godinama se nalazi u samom vrhu liste najčitanijih srpskih pisaca.

Imajući u vidu da s prvim danima leta u knjižare stigne njen novi roman, jasno je da joj ideje ne nedostaju, a otkrila je i idealno mesto za rad.

U vikendici okruženoj zelenilom i cvećem, koje Jelena neguje s puno ljubavi, nastali su neki od njenih najpoznatijih naslova: „Kofer iz Berlina“, „Nisam kriva“, „Neki drugi život“...

Moje parče neba“, poručuje poetično književnica uz fotografije na kojima se vide idilični kadrovi divno uređene bašte, ligenštula koji mame na odmor, simpatičnih kućnih ljubimaca raspoloženih za igru...

Govoreći o mestu gde pronalazi mir i inspiraciju za nove romane, Jelena ističe da su vrata uvek otvorena za familiju i prijatelje, ali i da je u kućici na Fruškoj gori pronašla spokoj za kojim je dugo čeznula.

‒ Naravno, još otplaćujem vikendicu, ali je neprocenjivo kad noću ne čuješ ništa osim šuma vetra i kada te ujutru bude ptice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs