Savršena u svakom enterijeru

Ugaona garnitura od paleta za dnevnu sobu: Gotova za pola sata! (FOTO, VIDEO)

Iako smo do sada o ovakvom nameštaju razmišljali samo kada se radi o bašti ili terasi, zapravo nema razloga da se garnitura od paleta ne nađe i u enterijeru

Enterijer
Autor:
Ugaona garnitura od paleta za dnevnu sobu: Gotova za pola sata! (FOTO, VIDEO)
Foto: Shutterstock

Ako baš i niste "pri parama", a stara garnitura iz dnevne sobe vam je dotrajala ili biste jednostavno želeli da imate novu, lepšu, po vašem ukusu, na pravom ste mestu - danas vam otkrivamo kako da napravite savršenu garnituru za sedenje od paleta!

Neće vam biti potrebno puno novca, a ceo posao možete da završite za pola sata!

Sve što vam treba jeste nekoliko paleta (zavisi kolika je prostorija ili kolika želite da garnitura bude), jastuci i sedalice ili dušeci.

Ako garnituru koristiti samo za sedenje tokom ispijanja kafe, možete da je obložite jastucima koji će ublažiti tvrdoću drveta, a ako pak uživate da na garnituri gledate film i leškarite, za veću udobnost bolje je da se odlučite za dušeke i jastuke.

Sve što treba da uradite jeste da poređate palete po svojoj želji u dva reda (pogledajte video), i da odozgo stavite dušeke sa čaršavom (najbolje sa gumicom) i poređate jastuke po svojoj želji.

Ako ne želite da svakog dana pomalo "uvodite u red" oblik garniture (moguće je da se malo pomeri) i ako ste vični, pričvrsitite palete jednu za drugu pomoću tiplova i šrafova.

Uživajte u prirodnom i modernom izgledu vaše nove dnevne sobe!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs