prelepo

Zavirite u dom Rouzi Hantington-Vajtli i Džejsona Stejtama: Minimalizam i luksuz! (FOTO)

Kako vreme prolazi Rouzi Hantington-Vajtli otkriva sve više slojeva svoje ličnosti i besprekoran ukus. 

Enterijer
09:12h Autor:
Foto: Profimedia

Svet je osvojila lepotom, a kad je otvorila Instagram profil shvatili smo da ova devojka jako dobro ume da se igra sa modnim trendovima, zatim je iz kategorije supermodel prešla na polje biznisa kada je pokrenula bjuti liniju Rose Inc. A posle pandemije i kućnog karantina koju je Rouzi inspirisao da podeli više slika enterijera vile u Los Anđelesu gde živi sa mužem Džejsonom Stetejtamom i sinom, shvatili smo da ona ima dosta toga da kaže i na temu unutrašnjeg dizajna.

 

Kada je u pitanju modni stil, Rouzi briljira na polju minimalnih kombinacija koje su, iako vrlo svedene, veoma upečatljive. Za sličnu formulu odlučila se i kada je u pitanju uređenje doma. Kombinacija vintidž i retkih kolekcionarskih primeraka su samo jedan deo ovog savršenog doma iz 21. veka.

 

Džejson Stejtem i Rouzi Hantington-Vajtli: Najlepši par Holivuda zasenio sve ostale na crvenom tepihu! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Zapravo, njen dom pomalo podseća muzej iz šezdesetih godina prošlog veka, jer je prostor rasterećen i svaki komad ima svoje mesto na kom lako dolazi do izražaja. A što se tiče palete za koje se Rouzi odlučila, ona je veoma slična bojama njene kolekcije torbi i cipela kojih ima u izobilju, a radi se o svim nijansama bež, braon i krem. Uz bele zidove, betonski pod i jarko kalifornijsko sunce, ovaj enterijer zaista izgleda fantastično. Pregršt inspiracije u tako malo detalja je dokaz da Rouzi zaista puno zna o modernom dizajnu.

 

Poslovna elegancija u režiji Rouzi Hantington: Autfit kao stvoren za odlazak u kancelariju! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs