pogledajte

Kajli Džener zna da pazari: Najmlađa milijarderka na svetu odškrinula vrata svoje vile! (FOTO)

Najmlađa milijarderka Kajli Džener pokazala je na Instagramu unutrašnjost svoje vile od 10 miliona dolara. Ako ste mislili da joj izolacija zbog pandemije korona virusa teško pada, prevarili ste se.

Enterijer
Autor:
Kajli Džener zna da pazari: Najmlađa milijarderka na svetu odškrinula vrata svoje vile! (FOTO)
Kajli Džener, Foto: Profimedia

Uspešna, mlada, lepa i bogata Kajli Džener trenutno boravi u svom domu u Kaliforniji a glamurozno prebivalište kakvo biste očekivali od jedne od najvećih svetskih zvezda sve je oduševilo. Govoreći na svom Instagramu ranije ovog meseca, zvezda je otkrila kako se nosi sa karantinom. S obzirom na to da je lepa bogatašica već bila u samoizolaciji kada je trudnoći skrivala od javnosti, ovo joj sada ne pada teško.

Zahvaljujući njenoj učestaloj na Instagramu i nedavnom fotografisanju za časopis „Architectural Digest“, uspeli smo da zavirimo iza zavese dvorca 22-godišnjakinje.

Pogledajte u unutrašnjoj vile Kajli Džener:

Spavaća soba popularne rijaliti zvezde podseća na budoar. Privatno carstvo u Kajli Džener u kom svakodnevno uživa prekriveno je različitim nijansama roze boje koje su rasprostranjene od poda do plafona. Pored njenog velikog kreveta nalazi se i kamin a iznad njega neonski natpis kojim je ovom prostoru dala izgled filmskog ostvarenja.

U sobi se nalaze i ležaljke prekrivene ovčjom kožom, savršene za izležavanje.

?

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Kuhinja

Kao i skoro svaka soba u Kajlinom dvorcu i kuhinja ima dovoljno prostora da mesti petočlanu porodicu. Sa dva velika, crna mermerna kuhinjska ostrva, belim ormarima i futurističkim ljubičastim svetlom koji visi sa plafona, uspela je da spojio nespojivo – moderan i klasičan stil.

Kylie for @archdigest

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Makeup soba

Ovde nastaje magija!

Budući da je Kajli Džener osnivač i direktor „Kylie Cosmetics“ makeup kompanije koja joj je omogućila da postane najmlađa milijarderka na svetu, apsolutno je logično da poseduje i svoju sobu za šminkanje koja izgleda neverovatno. Soba ima neonski znak na kojem piše „Plastic“ i sve je u roze boji. Na zidovima poslagane su slike Barbike Sindi a celokupan utisak odaje dress room filma „Moulen Rouge."

Kylie Jenner for @archdigest

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Hodnik

Ono što je stvarno neverovatno je da njena vila ima hodnik veličine prosečne prizemne kuće. Predsoblje ispunjeno je predivnim detaljima poput bež tepiha i drvenog bočnog stočića sa mnogo knjiga. Ali, najbolje od svega je što lepa Kajli takođe poseduje vinski podrum koji joj je sigurno dobrodošao tokom ovih karantinskih dana.

movie suggestions? ?

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Dnevna soba

Stigli smo do dnevne sobe u kojoj, začudićete se, nijedan detalj nije u roze boji. Naprotiv, sve je monohormatski i izuzetno stilski uređeno. U ovoj impozantnoj kući titulu za najatraktivniju prostoriju pripala je dnevnoj sobi. Elegancija i sofisticiranost koje vladaju malo koga mogu da ostave ravnodušnim. Kamin i prelepo drvo narandže definitvno su pun pogodak.

Kylie Jenner and her beautiful home for @archdigest

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Kupatilo

Sada znamo gde se Kajli opušta nakon napornog dana. Kupatilo urađeno je u minimalističkom dizajnu a podovi od dasaka i alabastera daju kupatilu luksuzan izgled.

Garderober

I, za kraj ono najvažnije. Garderober! San svake žene je da joj plakar bude veći od same kuće. Kajli je vredno radila na tome i sada uživa u svom modnom carstvu. Impozantan broj torbi samo jejedan deo onoga što poseduje ova mlada milijarderka. Zamislite šta se sve nalazi iza dela koji ne vidite…

options

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs