Prosto rešenje

Trik da vam kupatilo uvek miriše na svežinu: Caka koju ćete obožavati!

Iako je mnoge oduševio, ovaj recept nije prošao bez kritika

Enterijer
Autor:
Trik da vam kupatilo uvek miriše na svežinu: Caka koju ćete obožavati!
Foto: Shutterstock

Jedna žena iz Australije na Fejsbuku je podelila trik za mirisno kupatilo uz pomoć omekšivača za veš i vode. Evo šta kaže:

"Napunite plastičnu bocu od pola litre do pola sa omekšivačem, a drugu polovnu vodom. Čvrsto zatvorite poklopac, a zatim na njemu probušite rupe. Postavite bocu uspravno u vodokotlić. Svaki put kad pustite vodu, omekšivač će pustiti veoma prijatan miris koji se zadržava satima".

Njen trik podelio je korisnike ove društvene mreže, pa se raspravljalo da li omekšivač može da našteti vodokotliću i da li je pametno stavljati ga tako unutra. Istovremeno, iz jedne profesionalne kompanije za čišćenje na Instagramu napisali su:

"Jednu šoljicu deterdženta ili omekšivača ulijte u vodokotlić. Deterdžent će potonuti na dno kotlića i tamo ostati, a svaki put kad pustite vodu kupatilo će zamirisati".

Ipak, ni njihov trik nije prošao bez kritika, a čelnica jedne kompanije koja se bavi vodovodnim instalacijama, Rejčel Halet, kaže kako omekšivač svakako može da ošteti vodokotlić.

"Zavisi kakav vodokotlić imate, ali uglavnom su napravljeni tako da podnose samo vodu i ništa drugo se ne bi trebalo sipati u njih jer time možete oštetiti i cevi i odvod", upozorila je.

Šta vi mislite? Hoćete li isporobati ovaj trik?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs