Uređenje enterijera

Luksuzni izgled doma može se postići uz nekoliko jeftinih trikova: Zbog ovih detalja stan će vam izgledati skuplje!

Dovoljno je da sledite svega pet jednostavnih koraka

Enterijer
12:34h Autor: ,
Foto: Shutterstock

1. Minimalistički izgled

 

Umesto da svoje police pretrpavate brojnim detaljima i ukrasima, dizajneri enterijera predlažu minimalistički izgled. Dovoljno je nekoliko uspravno postavljenih svećnjaka, ramova za slike ili vaza koje lepo ispunjavaju prostor bez osećaja pretrpanosti. Osim reda na policama, stvorite ga i na drugim mestima. Predlaže se da uklonite sav višak stvari iz prostorija ili ih odložite u ormare i ostavite samo ono što je potrebno. Tako će vaš dom u trenu izgledati luksuznije.

 

Inspiracija za bež kuhinju: Prednosti uređenja u ovoj boji! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interior Marketing Group (@img_nyc) on

2. Tri ista detalja

 

Prema njujorškoj dizajnerki enterijera Čeril Ajstaj, tri ista elementa ili detalja u svakoj prostoriji će izazvati željeni 'wow' efekat. To možete postići tako da kupite tri ukrasne figurice, tri vaze, sliku koja je podeljena na tri dela i sl. Ako se odlučite za sliku, još jeftinije rešenje je da fotografiju koja vam se sviđa odštampate na kvalitetnom papiru, isečete na tri dela i uokvirite jednostavnim i jeftinim okvirima. Utisak će biti podjednako efektan.

 

Enterijer u boji sreće: Prema Feng šuiju ova nijansa će vam doneti mir i blagostanje u 2019. godini!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interior Marketing Group (@img_nyc) on

3. Prirodno svetlo

 

Dovoljna količina svetlosti (posebno prirodne) razvedrava svaku prostoriju i čini je luksuznijom. Kako biste je povećali u svom domu ne treba vam mnogo novca. Naime, dovoljno je samo da sklolnite teške i tamne zavese i birate pastelne i svetle boje zidova i nameštaja pri uređenju. Ako je vaša soba obojena u tamnu nijansu, teže ćete je osvetliti. Osim toga, redovno perite prozore kako sloj prašine ne bi sprečavao ulazak svetlosti.

 

Savršeno modereno i uglađeno: 4 najbolja trenda u dekoraciji kupatila za 2019. godinu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interior Marketing Group (@img_nyc) on

4. Jastučići i posteljina

 

Instant preobražaj dnevnog boravka lako ćete postići dodavanjem ukrasnih jastučića na jednobojnu sofu, a u promeni izgleda spavaće sobe veliku ulogu odigraće promena posteljine. Tako ćete bojom i/ili dezenom posteljine, kao i materijalom od kojega je napravljena, u trenu transformisati krevet u luksuzno mesto za spavanje. Stručnjaci savetuju da boje jastuka i posteljine uskladite s ostalim detaljima, poput vazi sa cvećem, boje zida ili rama na slikama, a predlaže se odabir prirodnih materijala.

 

Uredite dom prema najnovijim trendovima: Ovakav enterijer će biti hit u 2019. godini!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interior Marketing Group (@img_nyc) on

5. Čistoća

 

I za kraj - pobrinite se o čistoći doma. Održavanje doma čistim i blistavim najefektniji je način za postizanje lepog izgleda. Sređen, uredan i čist dom uvek će izgledati otmenije i luksuznije, nezavisno od rasporeda nameštaja, boja ili detaljima koji se u njemu nalaze.

 

Top 6 trikova za uvek čisto i uredno kupatilo: Biće vam krivo što ranije niste znali!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs