SEćanja

Vesna Dragojević otvorila dušu mesec dana nakon velikog gubitka: Ne možeš nikada biti dovoljno spreman na to!

Ostao je samo trag u beskraju

Porodica
22:34h Autor:
Vesna Dragojević otvorila dušu mesec dana nakon velikog gubitka: Ne možeš nikada biti dovoljno spreman na to!
Oliver Dragojević, Foto: Youtube Printscreen / concordb

Prošlo je skoro mesec dana otkako nas je napustio veliki muzičar Oliver Dragojević. Reakcije na ovaj tužni događaj još se nisu u potpunosti stišale, a o velikom gubitku sada se oglasila i Oliverova voljena supruga Vesna Dragojević.

Iza nas je prvih mesec dana bez Olivera Dragojevića koji je krajem jula izgubio bitku s teškom bolešću u 71. godini života. Neutešnim obožavateljima i porodici ostavio je svoje neprocenjivo blago, pesme zbog koje će večno živeti u srcima svih.

Nakon što su se malo stišale reakcije oko ovog tužnog događaja, za medije je progovorila Oliverova voljena supruga Vesna Dragojević, koja je uz njega bila do poslednjeg trena.

"Ne znam šta bih rekla. Evo, mi smo dobro. Bili smo spremni na sve, iako nikad ne možeš biti spreman na sve. Znali smo kako će to da ide", rekla je Vesna pa dodala: "Niko nikad nije nešto rekao pa onda umro. Čovek se gasi. Eto tako je. Oproštaj ne postoji".

Odlazak muzičke legende: Oliver Dragojević (71) izgubio bitku sa opakom bolešću! (VIDEO)

A post shared by @pravila_igre_fp on

Osim toga, Gospođa Dragojević otkrila je i kakvi su bili poslednji dani slavnog muzičara.

"On zadnja tri četiri dana nije govorio, samo je spavao. On je bio optimističan do kraja. Po celi dan smo bili s njim u bolnici. Kuvala sam mu ručak i davala da jesde. To je sve što smo mogli da napramo. Puštali smo mu pesme koje je voleo da sluša. Ponašali smo se kao da se ništa neće dogoditi. Bilo je malo bolje pa malo lošije. Nismo mi njemu pričali: "Sad je gotovo". O čemu da pričamo? Složna smo familija, nema svađanja. Ostali smo bez ikakvih repova i dugova, sve nam je u redu. On je bio miran. On zna da smo mi dobro", zaključila je Oliverova supruga.

Oproštaj od velike legende: Tuguje ceo Balkan za Oliverom Dragojevićem (FOTO)

A post shared by 24ur.com (@24urcom) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs