U sećanju

Oproštaj od velike legende: Tuguje ceo Balkan za Oliverom Dragojevićem (FOTO)

Velika legenda danas je predivni trag u beskraju

Celebrities
11:25h Autor:
Oproštaj od velike legende: Tuguje ceo Balkan za Oliverom Dragojevićem (FOTO)
Foto: Beta / Denis Ceric

U sedamdeset i prvoj godini života, Oliver Dragojević izgubio je bitku 29. jula u splitskoj bolnici sa teškom bolešću i otišao iz naših života, ali ostaće zauvek u našim srcima.

Za sobom je ostavio veliku tugu i pesme u kojima je pevao o ljubavi i moru sa emocijom i setom u glasu, kakvu samo veliki ljudi i pevači poseduju.

A post shared by Ana (@ana.banana1908) on

Mnoge poznate ličnosti oprostile su se od Olivera Dragojevića na sebi svojstven način.

Pop pevačica Nina Badrić jako emotivno je doživela gubitak svog sunarodnika. Ona je na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju uz reči: "Volim te poput porodice. Mirno spavaj dušo moja."

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Jedan od najpopularnijih muških vokala u Hrvatskoj, Toni Cetinski, doživljavao je Olivera kao svog oca, i večno će mu biti zahvalan na svemu što je od njega naučio. On se prisetio početka njihovog dugogodišnjeg prijateljstva i napisao: "Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smijali ka dica su momenti koje nikada neću zaboraviti."

Sve što niste znali o Radi Đurić (51): Ovaj život sam zamišljala potpuno drugačije! (FOTO)

Dino Merlin je uz stihove svoje pesme "Nedostaješ" poslao poslednji pozdrav muzičkoj legendi.

Zajedničku fotografiju na svoj Instagram profil postavila je i srpska diva Neda Ukraden, koja je takođe dirnuta gubitkom svog kolege i velikana. On je njoj "Trag u beskraju"

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

Uvek intrigantna Jelena Karleuša smatra da je smisao naših života ostaviti neki trag i biti upamćen. Ona kaže da misli da u tome neće uspeti, ali da je Oliveru to pošlo za rukom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs