Niže uspehe

Najsrećnija gubitnica: Zašto o Olgi Danilović (17) bruji ceo svet! (FOTO)

U rekordnom roku, mlada sportistkinja postala je fenomen o kojem svi pričaju

Celebrities
Autor:
Najsrećnija gubitnica: Zašto o Olgi Danilović (17) bruji ceo svet! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pored toga što je trijumfovala na VTA turniru u Moskvi, Olga Danilović postala je prva takmičarka rođena u 21. veku koja je uspela da osvoji ovaj turnir. Od trenutka kada je ušla u svet tenisa, lepu Olgu su poredili sa Anom Ivanović, piše Glossy.rs.

Ipak, ova mlada sportiskinja se nikada nije obazirala na kometare, te je nastavila da niže svoje uspehe. Tako je na turniru VTA ušla kao "srećna gubitnica" i vrlo brzo postala fenomen o kojem govori čitav svet.

Olga je rođena 23. januara 2001. godine u porodici sportista, tako da i ne čudi što je ova mlada dama od početka imala prave primere koji su joj usadili ljubav prema sportu. Ćerka proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića i nekadašnje odbojkašice i poznate novinarke RTS-a Svetlane Danilović zaljubila se u tenis još od malih nogu.

Tajanstvena crnka o kojoj se malo zna: Ovo je mlađa sestra Jelene Đoković i nestvarno je lepa! (FOTO)

foto: Profimedia

Olga je sa samo 15 godina osvojila prvu veliku profesionalnu titulu i to na finalu ITF turnira u Antaliji. Za samo dve godine, ova mlada teniserka je napredovala, te se danas može pohvaliti još jednim velikim uspehom.

Iskreno nemam reči da opišem kako se osećam, ovo su trenuci za koje živim", rekla je Olga posle današnjeg uspeha.

Međutim, ova šarmantna tenisrka nije osvojila publiku samo svojim umećem, već i izgledom. Kako su svi primetili njenu lepotu, jedan od novinara ju je upitao zbog čega se odlučila za tenis, a ne za modeling.

"Ne igram tenis da bih bila model, već zato što je to moj život, hvala vam na komplimentu, ali nikada nisam mislila o tome na taj način", odgovorila je Olga.

Na računu ima 25 miliona, a svakodnevno se vozi javnim prevozom: Najskromnija glumica ikada! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs