Pročitajte

Dirljivo obraćanje Novaka Đokovića fanovima: Dužan sam da vam kažem istinu... (FOTO)

Nije mi bilo lako da odaberem na koji način ću se boriti s ovim, napisao je teniser

Celebrities
15:18h Autor:
Dirljivo obraćanje Novaka Đokovića fanovima: Dužan sam da vam kažem istinu... (FOTO)
Foto: AP / Andy Brownbill

Nakon pauze od šest meseci, Novak Đoković je ponovo zaigrao na terenu, međutim, povreda nije nestala, a bol je bio jači, piše Glossy.

Ipak, na iznenađenje mnogih, ovaj problem počeo je mnogo ranije nego što su mnogi pretpostavljali. O operaciji, razlozima odsustva, ali i njegovom pravom stanju, mediji su dosta spekulisali, a Novak je nedavno odlučio da svojim fanovima otkrije pravu istinu.

"Dužan sam da sa vama podelim vesti o mom oporavku. Nosio sam se s ovom povredom poslednje dve godine, a tokom tog vremena video sam brojne lekare. Istinu govoreći, bilo je mnogo različitih opcija, dijagnoza, predloga... Nije mi bilo lako da odaberem na koji način ću se boriti s ovim. Prošle sezone sam pauzirao šest meseci, nadajući se da ću se u potpunosti oporaviti, ali nažalost i dalje sam osećao bolove. Zaista mi nedostaje takmičenje, to mi je u krvi i zato sam morao da pokušam da zaigram na Austrlijan openu. Kako god, složio sam se sa svojim timom da bi trebalo da pokušam sa drugom metodom pošto završim učešće u Australiji i pre nekoliko dana sam pristao na manju hiruršku intervenciju na laktu", napisao je slavni teniser na Instagramu i dodao:

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

"Čini mi se da sam na dobrom putu ka potpunom oporavku. Ovo je uzbudljiv put, moram da vam kažem. Naučio sam mnogo i na tome sam zahvalan. Uvek sam brinuo o svom telu i tražio najprirodnije načine za lečenje, a moje telo me je nagradilo nekim neverovatnim godinama na takmičenjima. Pozitivan sam i uzbuđeno ću pratiti oporavak kako bih se vratio na mesto koje najviše volim. Na teren. Obaveštavaću vas o svemu i hvala vam", poručio je Novak svojim fanovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs