Tužna vest

Ivana Španović nakon lekarske dijagnoze i prekida takmičenja: Ono što ti Bog ne da, treba pustiti - moj put se ovde završava (FOTO)

Slomljenog srca moram da objavim da je moj medicinski tim odlučio da me povuče iz današnjeg finala nakon povrede koju sam pretrpela tokom svog prvog pokušaja u kvalifikacijama, objasnila je naša zlatna atletičarka

Celebrities
Autor:
Ivana Španović nakon lekarske dijagnoze i prekida takmičenja: Ono što ti Bog ne da, treba pustiti - moj put se ovde završava (FOTO)
Foto: Kurir / Vladimir Šporčić

Svet je šokirala vest da naša poznata atletičarka Ivana Španović odustaje od finala Evropskog prvenstva. Ivana je došla u Berlin spremna da odbrani zlato, ali nakon detaljne analize i povrede u kvalifikacijama, slavna atletičarka odustala je od borbe za titulu, piše Glossy.

Nakon nečega što je delovalo kao obična povreda, Ivani su odrađeni detaljni pregledi i analize, te su lekari odlučili da je stvar mnogo ozbiljnija nego što izgleda. Ovo je potvrdila i magnetna rezonanca, te je Ivana odmah počela sa terapijama.

Ivana se oglasila ovim povodom na društvenim mrežama, a njene reči rasplakale su mnoge fanove:

"Ono što ti Bog ne da, treba pustiti. Slomljenog srca moram da objavim da je moj medicinski tim odlučio da me povuče iz današnjeg finala nakon povrede koju sam pretrpela tokom svog prvog pokušaja u kvalifikacijama. Ja patim od rupture ahilove tetive. Pokušavali smo sve do poslednjeg trenutka, ali nažalost, moj put se ovde završava. Do sledeće sezone", poručila je Ivana izazvavši erupciju emocija.

Legendarna Džejn Fonda (80): Kreću novi poslovni angažmani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs