Danijel krejg i rejčel vajs

Pre njega nije ni razmišljala o braku: Ušetao je u moj život i oborio me s nogu! (FOTO)

Holivudski par je u skladnom braku već punih sedam godina, a sada je u svom velikom intervju glumica Rejčel Vajs opisala kako uopšte nije verovala u ljubav pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga Danijela Krejga

Porodica
Autor:
Pre njega nije ni razmišljala o braku: Ušetao je u moj život i oborio me s nogu! (FOTO)
Danijel Krejg i Rejčel Vajs, Foto: Profimedia

Glumica Rejčel Veis tokom devetogodišnje veze sa slavnim redateljem Darenom Aronofskim dobila je sina, a veridbu su umesto venčanjem završili raskidom. Uprkos dugogodišnjoj ljubavi iz koje je proizašlo i dete, lepa brineta danas tvrdi kako nikad nije verovala u ljubav i brak joj nikada nije bio krajnji cilj kojem je težila.

Danijel Krejg pre 20 godina: Ovu fotografiju bi najradije uništio! (FOTO)

foto: Profimedia

Ipak, kada je 2010. godine na zajedničkom filmu "Dream House" upoznala glumca Danijela Krejga shvatila je šta su prava osećanja i tada je sve dobilo svoj smisao.

Tokom svog zadnjeg intervjua za jedan američki časopis, Rejčel je istakla kako je još kao 14-godišnjakinja težila osamostaljenju i sopstvenom izvoru prihoda, pa je počela da se bavi modelingom, koji ju je kasnije doveo i do glume kojom se i danas uspešno bavi.

10 najčudnijih holivudskih parova: Osmi će vas posebno iznenaditi! (FOTO)

foto: Profimedia

Takođe je rekla i kako je oduvek bila skeptična prema braku, a s romantičnim filmovima nikada nije mogla da se poistoveti.

- Nikada nisam mislila da ću se udati. Nikada mi to nije bila ambicija, upravo suprotno. Želela sam da budem samostalna i da zarađujem za sopstvene potrebe. To mi se činilo nekako glamurozno i snažno - rekla je 47-godišnjakinja i dodala da je onda u njen život ušetao slavni Džejms Bond koji ju je oborio s nogu.

foto: Profimedia

- Čuvamo svoju ljubav samo za sebe. To je teško s obzirom na to da smo oboje javne osobe - iskreno je priznala britanska glumica koja je pre sedam godina imala tajno venčanje sa Krejgom​​​​​​​ u Njujorku na kojem su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs