Dirljiva priča

Svaki dan slušala čudne zvukove iz garaže: Rasplakala se kada je saznala šta muž radi! (VIDEO)

Mislila je da će je Bred, koji je tada još uvek bio njen momak, ostaviti zbog druge žene
Porodica 21.08.2017. - 19:14h Autor: virealno.com
Foto: Facebook / Liz.soden.5

Bred Soden je proživeo dosta toga u svom životu. Bio je bivši vojnik u Iraku i spasio je mnogo života kao vatrogasac. Sa porodicom živi u Arizoni. Dugo vremena je živeo svoj san, ali se sve promenilo 15.8.1999. godine.

 

Vatrogasac otišao na intervenciju: Ono što je zatekao tamo promenilo mu život iz korena! (FOTO)

 

Sa ženom Liz i decom je bio u svom kamionetu. Liz je vozila kada im je pukla leva guma. Izgubila je kontrolu i sleteli su sa puta. Njihova tri dečaka su se izvukla sa manjim povredama. Bredove povrede su bile malo teže, slomio je nogu. Liz je prošla najgore, slomila je kičmu i ostala je paralizovana od struka naniže.

 

Žena je primetila usamljenu devojčicu pored puta: Prizor iza nje je zapanjio! (VIDEO)

 

Odvedena je u bolnicu na operaciju i kada se probudila doktori su joj ustanovili dijagnozu. Liz je mislila da je njen život gotov. Mislila je da će je Bred, koji je tada još uvek bio njen momak, ostaviti zbog druge žene. Bred ju je zaprosio odmah u bolnici.

 

Naravno, Liz je rekla "da" i par se ubrzo venčao. Njen put do potpunog oporavka je bio dug i njena cela porodica ju je podržavala u tome. Prelaz u život u kolicima je bio jako težak za nju, naročito jer im je porodični hobi bio planinarenje.

 

Jednom prilikom kada je njena porodica boravila u prirodi, ona je bila primorana da ostane na ravnom putu.
Sa suzama u očima rekla im je da idu dalje, a Brad je odlučio da se to više neće ponoviti.

 

Deca izbegavala dečaka u kolicima: O postupku njegovog jedinog druga bruji ceo internet! (VIDEO)

 

Dok je bio u vojsci radio je kao tehničar na održavanju tenkova i odlučio je da joj napravi posebna kolica kojima može ići sličnim putevima, zajedno sa porodicom. To je bilo lako za reći, ali ne i za uraditi. Proveo je dane u garaži i nekada nije uopšte izlazio napolje, te bi ponekad izgubio stpljenje. Buka iz garaže je nešto na što su se svi navikli.

 

 

Nakon bezbroj uloženih sati konačno je uspeo. Pozvao je Liz i iznenadio je sa unikatnim kolicima sa gusenicama. Njegov izum nije prošao neprimećeno. Kolica su privukla pažnju čak i NPC Robotics kompanije. Podržali su Breda i napravili prototip baziran na njegovom modelu. Njena kolica su sada tiha, brza i napravljena za sve terene. Sada njena porodica ima problem da je prati u planinarenju.

 

4 dečaka se ušunjala u dvorište stare bake: Zbog onog što su uradili lila je suze! (VIDEO)

 

Bred je pokazao koliko voli Liz i pokazao je da mašta i volja mogu nadvladati sve. Divan primer kako pomoći onima koje volite. Kada neko u vašoj porodici padne, pomozite mu da se ponovo digne na svoje noge.

 

Podelite ovaj članak sa prijateljima i porodicom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...