I kamen bi zaplakao

Godinama ignorisao rođenu majku: Na njenoj sahrani shvatio pravu istinu! (VIDEO)

Mark Mero je svetsku popularnost u poslednje vreme obnovio dirljivim videom kruži Internetom
Porodica
17:26h Autor:
Godinama ignorisao rođenu majku: Na njenoj sahrani shvatio pravu istinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Champion Of Choices

Profesionalni rvač Mark Mero ušao je u istoriju kao šampion. Međutim, svetsku popularnost u poslednje vreme obnovio dirljivim videom koji kruži Internetom.

Kada je Mark ušao u jednu školu, niko od đaka nije znao šta da očekuje od njega. Mero, koji sada vodi neprofitnu organizaciju "Šampion izbora", zna koliko je deci teško da preguraju određene godine. Ipak, ono što je rekao ih je potpuno pomerilo.

U ranoj mladosti je upao u loše društvo sa kojim se često opijao i drogirao, a jedina osoba koja je celog života bila uz njega i verovala u njega je bila njegova majka koju je smatrao dosadnom i stalno je ignorisao. Međutim, sve se to promenilo u jednom trenutku.

Poklonio majci flašu vina: Doživela šok života kada je videla šta piše na njoj! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Champion of Choices
Foto: Printscreen Youtube / Champion of Choices

"Bio sam na svetskoj turneji u Japanu. Nakon meča otišao sam pravo u hotelsku sobu i zaspao. U tri sata ujutru neko mi je pokucao na vrata. Ustao sam, pogledao kroz špijunku i ugledao japanskog promotera. Rekao mi je da moram da se javim kući jer se nešto desilo.

"Mark, ne znam kako da ti ovo kažem", rekli su mi sa druge strane žice.

"Samo mi reci," i odjednom sam čuo plač.

"Mark, tvoja majka je umrla."

Bacio sam telefon. Istrčao sam ih hotela, pogledao ka nebu i rekao: "Mama, toliko mi je žao!" Odleteo sam na njenu sahranu i bio sam užasno nervozan pored njenog kovčega, pa sam samo stajao sa strane. Sećam se da sam mislio u sebi: "Mama, molim te, probudi se. Molim te, ustani."

Na sahrani svog sina otkrili njegovu najmračniju tajnu: Sada upozoravaju druge roditelje! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Champion of Choices
Foto: Printscreen Youtube / Champion of Choices

Konačno sam skupio hrabrosti da joj priđem. Bila je toliko lepa. Bila je obučena u belo i izgledala je kao anđeo. Rekao sam: "Mama, ti si moj heroj! Sve što jesam i što sam želeo da budem dugujem tebi. Toliko si me volela, dala si mi život. Radila si dva posla, jedino si ti verovala u mene!"

Kako sam joj se odužio? Tako što sam se opijao, drogirao, družio sa luzerima - zašto? Sve što je želela je da priča sa mnom. Ako imate majku ili oca, recite im koliko ih volite. Celog života sam želeo da budem bogat i slavan, samo mi je do toga bilo stalo. Ne treba tako da bude. Suština život nije pobeđivanje u trci, već završavanje trke. Kako bi bilo da počnete da budete prijatni jedni prema drugima? Kako da zaustavimo vređanje ljudi i njihovo povređivanje?

Samohrana majka živela od socijale: Sa 30 godina htela da se ubije, onda je usledio šok! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Champion of Choices
Foto: Printscreen Youtube / Champion of Choices

Jer na kraju, možda ste vi ti kojima je potrebna pomoć da završite trku. Ja sam naučio šta je zaista važno, a to je koliko je dragocen ovaj dar života i koliko brzo može da nestane.

Vidite, ja više ne živim u vremenu, nego u trenutku. Ne brinem za sutra, ono što je danas je važno, kao i ono što vam je u srcu.

Ljubav samo reč dok joj ne date značenje - a vi ste to značenje", završio je Mark.

Zaposlili novu dadilju: Roditeljima posle samo 3 nedelje pripredila šok života! (VIDEO)

Pogledajte ovaj emotivni snimak:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs