Uništio se

Lekari mu prognoziraju još samo godinu dana: Životna propast slavnog glumca! (FOTO, VIDEO)

Strani mediji pišu da Čeviju Čejsu preostaje još godinu dana života ako se ne podvrgne transplantaciji jetre
Vip priča
05:56h Autor:
Lekari mu prognoziraju još samo godinu dana: Životna propast slavnog glumca! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP / Evan Agostini

Prema pisanju stranih medija, Čevi Čajs se početkom septembra prijavio u kliniku za odvikavanje od alkohola i to u sred snimanja filma "Dog Years". Boravio je u istoj klinici u Minesoti gde se lečio i pokojni glumac Robin Vilijams.

Ali iako je njegov portparol tada tvrdio da nije na lečenju, već da je u kliniku otišao samo da bi došao do "najbolje verzije sebe", portal Radar Online sada piše da glumcu preostaje još godinu dana života ako se ne podvrgne transplantaciji jetre.

Šta je prethodilo samoubistvu: Udovica Robina Vilijamsa konačno otvorila dušu! (FOTO)

To je šokantna tvrdnja doktora koji je pogledao snimak i uznemirujuće Čevijeve fotografije s rehabilitacije, koje je takođe objavio spomenuti portal, a na kojima se vidi da zvezda filmova "Godišnji odmor snova" i "Najluđi Božić" nije ni najmanje zabrinut za svoje zdravlje. O zdravstvenom stanju glumca progovorili su pacijenti koji su s njim boravili u istoj klinici za rehabilitaciju.

"Vrlo je neuredan, neobrijan, uopšte ne izgleda dobro", tvrdi izvor, koji je dodao da je kada je stigao tri dana bio na detoksikaciji što inače traje samo jedan dan.

Pevačica na ivici nervnog sloma: Stalno se opija, zbog smrti supruga na lekovima! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Vrlo je bolestan", zaključio je izvor koji je upoznat sa situacijom u kojoj se nalazi nekad omiljeni holivudski glumac.Čevi je o svom stanju razgovarao i s ostalim pacijentima kojima je otvorio dušu. Ispričao im je tako da su mu jetreni enzimi visoki, a uzrok toga može biti i ciroza.

"Kombinacija viška kilograma s preteranom konzumacijom alkohola znak je da je u ozbiljnoj životnoj opasnosti", zaključio je njujorški doktor internista Stjuart Fišer.

Tragična prva princeza Holivuda: Muževi je tukli i varali, otac je silovao! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Čejs se sa zavisnošću bori već decenijama. Prvi put je na odvikavanju bio 1986. godine, ali kako tvrde osobe bliske glumcu, Čevi bez obzira na sve ne shvata ozbiljnost situacije. Zabavlja se s devojkama i ne prestaje da izlazi.

"Ako ne prestane s lošom ishranom i preterivanjem s alkoholom, njegovoj karijeri ubrzo će doći kraj", zaključio je doktor Fišer.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs