Svi roditelji će se pronaći

Samo je htela da bude seksi i zavede muža: Brutalno iskrena priča nasmejala celu zemlju!

Kad si majka dvoje dece, ne ide sve tako lako kao ranije
Porodica
19:52h Autor:
Samo je htela da bude seksi i zavede muža: Brutalno iskrena priča nasmejala celu zemlju!
Foto: Profimedia

Mama Kristi Kemp vodi stranicu na Fejsbuku pod nazivom Breastfeeding Mama Talk na kojoj je brutalno iskreno progovorila o pokušajima da uz dvoje male dece nađe vremena za intimnost sa mužem.

Kristi ima 26 godina i dvoje male dece, uz koje teško pronalazi vreme koje će provesti nasamo sa suprugom. O toj borbi potpuno iskreno je progovorila u postu koji se proširio društvenim mrežama brzinom munje:

"Roditeljstvo znači da je tvoj mališan konstantno na tebi i da ga konstantno moraš dojiti... Kako pronaći vreme za nas? Pokušaji da izdvojimo vreme samo za sebe pokazali su se kao pravi izazov... Život roditelja... Prava borba... Pravi najbolji prijatelji.

Ne sećam se kada smo poslednji put imali seks dok su deca bila budna?! Mi (ja) nahranili smo porodicu, okupali decu, oprali im zube, obukli ih u pidžame i ranije ih poslali u krevet. Otrčala sam u spavaću sobu i pustila romantičnu muziku. Pronašla sam upaljač koji je ostao od proslave drugog rođendana mog deteta i zapalila sveće zbog atmosfere.

Nameravala sam da budem seksi, ignorišući svoje golo telo posle porođaja nad kojim društvo negoduje. Znam da on voli svaki moj milimetar. Ušli smo pod topli tuš koji se brzo hladio jer su moja deca potrošila skoro svu toplu vodu. Dok se strastveno ljubimo pod tušem, čini nam se da svakih 30 sekundi čujemo "fantomski" plač naše dece.

Kinezi nikad ne govore deci da ih vole: Neverovatan razlog!

<\/div>

Pokušavajući da ostanemo na nogama pod mokrim podom, čujemo glasan skvičajući zvuk. Počinjem da psujem igračku delfina jedva hvatajući vazduh. Dok očajnički pokušavamo da ostanemo raspoloženi za seks, primetimo slova za igranje ispod nas... Okruženi smo... Konačno oboje puknemo i raspoloženje za seks nestaje.

Opet se prešaltamo da budemo najbolji prijatelji i smejemo se toliko jako da jedva dolazimo do daha. Odlučili smo da snimimo šašavu fotografiju kako bismo zapamtili da je roditeljstvo luda vožnja.

Neki od vas će pomisliti: "O, Bože, zašto bi neko objavio nešto toliko intimno?" Pa, ja sam transparentna osoba i pokušavam da pronađem humor u roditeljstvu. Verujem da niko ko ne može istinski da uživa u svojoj deci i smeje se, neće preživeti to što je roditelj.

Zato posvećujem ovaj post iscrpljenim mamama i tatama koji se trude da budu roditelji svakog minuta u danu, istovremeno pokušavajući da nađu vremena za sebe. Smejte se životu, jer inače nećete uspeti!", poručila je mama Kristi.

Kako smo decu otuđili od prirode: Sami smo stvorili svoj zatvor i zarobili celu porodicu!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs