Prava sreća

Svi pričaju o osmehu prevremeno rođene bebe: Ona je srećna što je živa! (FOTO)

Život je dragocen, a to dokazuje upravo ova fotografija
Porodica
11:54h Autor:
Svi pričaju o osmehu prevremeno rođene bebe: Ona je srećna što je živa! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Love What Matters

Slika bebe stare samo pet dana osvojila je internet. Ova devojčica rođena je prevremeno sa samo 1,7 kilograma. Njena mama Lauren Vinje objavila je fotografiju uz ove reči:

"Naša prva kćerka ovde je stara samo pet dana. 1,7 kg. Srećna je što je živa! U ovu sliku sam često gledala kako bih izdržala uspone i padove naših dana na odelu nenatalne intenzivne nege. Život je dragocen!"

Fotografija je objavljena na Fejsbuk stranici Love What Matters. Dirnuti ovim predivnim smeškom mnogo roditelja podržalo je porodicu devojčice objavljujući fotografije njihovih mališana koji su takođe rođeni prerano i trenutaka kada su se prvi put nasmešili.

Čista duša jednog deteta: Ova beba je raznežila ceo svet! (VIDEO)

<\/div>

Mama Kristina Koma objavila je u komentarima fotografiju svog nasmešenog sina u inkubatoru.

"Naša prva beba rodila se prošle godine s 25,6 nedelje i 950 grama. Ovo je prvi put kada se nasmejao. Bio je star mesec dana. Bilo je divno i uvek ću se sećati tog trenutka".

Druga mama Anđela Soileks napisala je: "Rekli su mi da se moja devojčica nikad neće smejati nakon što je preživela moždani udar kada se rodila u 33 nedelji. Ona voli da dokazuje drugima da nisu u pravu. Šaljemo vam zagrljaje i puno osmeha!"

Da biste bili srećni, potrebna je samo jedna stvar: Evo koja!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs