Dokaz da ljudski duh može da nadvlada sve prepreke

Odbačen odmah po rođenju jer nema udove: Danas radi neverovatne stvari! (VIDEO)

Iako je Gejbov invaliditet predstavljao brojne izazove, ovaj dečak je naučio da sve radi sam - od silaska niz stepenice i češljanja kose, preko pohađanja redovne škole
Porodica
18:18h Autor:
Odbačen odmah po rođenju jer nema udove: Danas radi neverovatne stvari! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Faithrefreshed

Gejb Adams rođen je u Brazilu bez ruku i nogu, pa ga je zbog toga njegova majka odbacila. Ostavši bez roditelja već kao novorođenče, Gejb je završio potpuno sam u sirotištu. Ali njegova priča je brzo putovala.

Džanel Adams, majka iz Jute, videla je fotografiju Gejba u prodavnici.

"Uzela bih ga istog trena", rekla je sama sebi. Džanel je odmah znala da mora da usvoji tog dečaka. Ostalo je istorija. Nedugo zatim, Džanel i njen muž Ron bili su na aerodromu kako bi pokupili svog usvojenog sina i odveli ga kući.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Faithrefreshed
Foto: Printscreen Youtube / Faithrefreshed

Sve sam zasluži

Iako je Gejbov invaliditet predstavljao brojne izazove, Džanel i Ron stvorili su kod njega veliki osećaj nezavisnosti. Ne dobija ništa besplatno, nikakav poseban tretman. On sve radi sam, od silaska niz stepenice i češljanja kose, preko pohađanja redovne škole, pa sve do glume i pevanja na javnim nastupima.

Prošlo je 17 godina od kada je Gejb usvojen i tinejdžer sjajno napreduje. Njegova priča dokazuje da ljudski duh može da nadvlada sve izazove koje život postavi pred vas.

Nesrećna od rođenja, odbačena od roditelja: Životna priča žene bez nogu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs