Prioriteti

Mlada (30) došetala do oltara pa prekinula venčanje: Ljubav je bila jača! (FOTO)

Kad je stigla do oltara, okrenula se i otišla u drugom pravcu. Mladoženja nije mogao da veruje šta mu se dešava
Porodica
15:16h Autor:
Mlada (30) došetala do oltara pa prekinula venčanje: Ljubav je bila jača! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Christina Torino-Benton

Venčanje je mnogima najvažniji dan u životu koji je, kako to već ide, uz uzbuđenje i sreću ispunjen i popriličnom količinom stresa. Jutro na dan venčanja bilo je stresno i za 30-godišnju Britanku Kristinu Torino Benton i to jer je njena mlađa kćerka Gema bila prilično nervozna zbog nespavanja.

Mala Gema je plakala celi dan pa tako i u trenucima kad je njena majka hodala u crkvi prema oltaru. Sam vrhunac njene nervoze dogodio se baš kada je Kristina došetala do svog budućeg supruga, 32-godišnjeg Daniela. I tada je Kristina uzela stvar u svoje ruke – prekinula je ceremoniju i uzela devojčicu kako bi je nahranila i tako umirila.

"Venčanje je počelo i ona je bila dobra većinu vremena, ali obred venčanja traje pa je Gema ogladnela", ispričala je Kristina za Metro.

Dodala je kako je uz to napolju bilo 40 stepeni pa da je njena beba propustila popodnevno spavanje.

Ovaj mladoženja je najveći maler svih vremena: Nakon svadbe, ujela ga zmija!

<\/div>
"Pogledala sam u svoju majku i rekla da mi ju da. Srećom, mogla sam da manevrišem sa venčanicom i mala se odmah smirila", izjavila je Kristina koja će imati fotografije s venčanja za pamćenje.

Kristina je sela između svatova i podojila Gemu, a posle je rekla da se nije mogla nadati tolikom razumevanju gostiju jer je sve kasnilo kako bi ona umirila kćerku.

"Na venčanju su nam uglavnom bili članovi porodice i bliski prijatelji. Oni su me ionako svi videli kako hranim Gemu pa mislim da tu nije bilo nekog šoka", rekla je.

Njena fotografija dojenja u crkvi objavljena je na Fejsbuk stranici majki koje doje gde je "zaradila" gotovo 8 hiljada lajkova. Ali, Kristina navodi kako su komentari bili podeljeni.

"Bila sam ponosna na taj trenutak i žene su mi davale podršku, ali svedočila sam i stigmi javnog dojenja. Pokušavam da više ne čitam komentare jer ljudi znaju da budu okrutni", ispričala je.

Nakon što je završila s dojenjem beba joj je "dopustila" da izgovori sudbonosno "da".

"Bilo je apsolutno neverovatno. Nije moglo biti savršenije", zaključila je Kristina.

Doživela noćnu moru svake mlade: Sada ima jednu poruku za sve koji prave svadbu!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs