Tuga

Na sahrani svog sina otkrili njegovu najmračniju tajnu: Sada upozoravaju druge roditelje! (VIDEO)

Njihov sin bio je sportista i uzoran učenik, ali je imao užasnu tajnu koja ga je koštala života
Porodica 03.05.2016. - 18:51h Autor: net.hr
Foto: Printscreen Youtube / CBS Evening News

Očajni roditelji Bil i Ejmi Skanel izgubili su sina Emeta koji se predozirao, a svoju tugu su pretvorili u potpuno neočekivanu stvar –  objavili su iskrenu čitulju kako bi podstali druge roditelje da bolje upoznaju svoju decu.

 

"Ovu čitulju smo odlučili da objavimo kako bi i ostali roditelji o zavisnosti mogli da progovore bez srama. Kad pogledate u sliku Emeta, vidite li njegovu nevinost? Kad pogledate u njegovu sliku, vidite li sportistu, naučnika, pisca, pronalazača, muzičara, učenika koji je nizao petice? Možda u njemu vidite dečka za kog biste bili srećni da izlazi s vašom ćerkom.

 

Prekinula ćutanje: Zašto se bivša žena Dejvida Bouvija odrekla njihovog sina? (FOTO)

 

 

Kad pogledate njegovo lice na ovoj fotografiji, ne čini li vam se potpuno srećan i ispunjen??? Kad pogledate ovu fotografiju, ne vidite li nekoga ko će uspeti u životu? Da, i mi vidimo sve te stvari kad pogledamo njegove fotografije, ali, pitamo vas samo ovo… Kad pogledate njegove fotografije, vidite li "narkića"? Vidite li očajnog mladog muškarca koji je zavisan od heroina???? Vidite li nekog ko je toliko depresivan da je postao zatvorenik vlastitog života?

 

Preživeo zahvaljujući ekstremnom očevom potezu: Lekari ga otpisali, a onda se desilo čudo! (VIDEO)

 

 

Ovaj mladi čovek je preminuo pre četiri dana od predoziranja, a imao je samo 20 godina. Živeo je s nama, svojim roditeljima, koji su ga bezuslovno voleli. Imao je ceo život ispred sebe!!!

 

Roditelji, molimo vas, nemojte misliti da se to nikada neće dogoditi i vašem detetu… Molimo vas, nemojte biti naivni i misliti da baš vaše dete nikada neće posegnuti za drogama ili alkoholom", poručili su nesrećni roditelji.

 

Tera suze na oči: Autistični dečak šokirao svet!

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...