Najradosniji praznik

Najlepše čestitke za Uskrs: Neka vam kuća u veselju blista i srećno vam vaskresenje Hrista!

Sa Hristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Nek Hristos vaskrese i sreću i zdravlje vam donese
Porodica 29.04.2016. - 12:11h Autor: Stil
Foto: Thinkstock

Na dan Hristovog vaskrsenja ljudi se međusobno pozdravljaju sa „Hristos vaskrse!" i „Vaistinu vaskrse!".

 

Oni nam nisu blizu, neretko se sete da putem SMS poruke čestitaju ovaj najradosniji hrišćanski praznik. Ovo su neke od najlepših čestitki koje svake godine na Uskrs kruže među ljudima. Izaberite sebi najlepšu i obradujte najmilije.

 

1. Neka vam kuća u veselju blista i srećno vam vaskresenje Hrista!

 

2. Nije vaskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. To je molitva i blagoslov od Boga, da svako još više voli bližnjega svoga.

 

3. Sa Hristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Nek Hristos vaskrese i sreću i zdravlje vam donese.

 

4. Poleteli anđeli poput ptica, dotakli predivan osmeh tvoga lica, nek ti prenesu poruku na krilima belim da ti sve najlepše za Vaskrs želim!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

5. Uvek blagosiljajući Gospoda, pevajmo Vaskrsenje njegovo, jer radi nas pretrpevši krst, smrću smrt razruši. Hristos vaskrese i život zasija.

 

6. Neka u hramu bića tvoga, vaskrsli se Gospod javi. Da te štiti, ispunjava radošću i ljubavi!

 

7. Vetrovi šapuću i ptice pevaju, Vaskrs je stigao, vaskrs je tu, a usne se pitaju gde je do sada lutao, jer svet je zastao od čežnje za njegovom svetlošću! Srećan Vaskrs, Hristos voskrese!

 

8. S mirom u duši, ljubavlju u srcu, s verom u Boga u slavu Hrista radujemo se, praštamo se, volimo se, poštujemo jedni druge. Hristos voskrese!

 

9. Neka ti Hristovo vaskrsenje donese ljubav, zdravlje i veselje, a uskršnje prvo jaje, sve ono što ti nedostaje. Hristos voskrese!

 

10. Neka vam kuća u veselju blista, srećno vam vaskrsenje Hrista, kao praznik životnog začetka i ostale sreće i napretka. Hristos voskrese!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...