Neverovatno

Dete od dve godine odbacila porodica: Sam i gladan, lutao ulicama dok ga nije pronašla ona! (FOTO)

Srcdeparajuća priča obišla je svet. Zajednica je odbacila ovog malog afričkog dečaka jer je smatrala da je na neki način uklet
Porodica
15:46h Autor:
Dete od dve godine odbacila porodica: Sam i gladan, lutao ulicama dok ga nije pronašla ona! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Anja Ringgren Lovén

Ovaj mali dvogodišnji dečak odbačen je od svoje porodice jer su oni smatrali da je veštac. Našla ga je Anja Ringren Loven, Dankinja koja trenutno živi u Africi.

Ona je primetila neverovatno napaćenog i mršavog dečaka, potpuno golog, kako luta ulicma 31. januara ove godine.

Užasnuta stanjem u kojem je zatekla malenog dečaka, Anja mu je dala hranu i vodu, zatim ga je umotala u ćebe i odvela u najbližu zdravstvenu ustanovu kako bi mu bila pružena najbolja moguća nega.

Anja već godinama radi u Africi kao humanitarni radnik spasavajući decu koju je njihova zajednica proterala i optužila za veštice.

Usvojila dečaka bez ruku: Ono što je uradio šokiralo je sve! (VIDEO)

Malenom dečaku su dali ime "Nada". Odveli su ga u zdravstvenu ustanovu, gde su mu uklonili parazite iz tela i transfuzijom mu dali krv.

"Njegovo stanje je sada stabilno. Sam uzima hranu i telo mu dobro reaguje na lekove. Danas je imao dovoljno snage da sedne i nasmeši nam se. On je jak mali dečak," navela je Anja.

Nakon što je zatražila pomoć za lečenje malog dečaka, Anja je počela da dobija novac sa svih strana sveta. Trenutno je prikupila oko milion dolara i smatra da sa tim novcem može da napravi i novu zdravstvenu ustanovu koja bi pomagala ovoj napuštenoj deci.

U sred rata malo dete me zgrabilo za nogu, bio je sam i uplašen: Kako je Ivanka spasla dečaka!

<\/div>
<\/div>
<\/div>
<\/div>
<\/div>
<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs