Dirljiva priča

Usvojila malog dečaka: 20 godina kasnije, dobila je poražavajuće vesti! (VIDEO)

Od prvog trenutka kada ga je ugledala, znala je da želi da ga usvoji. 20 godina kasnije, Ingeborg se život potpuno preokrenuo
Porodica
18:44h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / HLN

Svako dete zaslužuje ljubav roditelja, bez obzira na sve. Međutim, to često nije slučaj. Srećom, postoje neverovatni ljudi kao što je Ingeborg Mekintoš koja je maloj bebi pružila bolji život. Ona je mnogim dečacima i devojčicama pomogla da odrastu, ali niko se nije isticao kao Džordan.

 

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

 

Od prvog trenutka kada ga je ugledala, znala je da želi da ga usvoji. 20 godina kasnije, Ingeborg je dobila poražavajuće vesti. Dijagnostikovali su joj tešku bolest bubrega i ukoliko je želela da preživi, bio joj je potreban novi bubreg.

 

Kad je Džordan čuo tu vest, znao je da mora da učini nešto da pomogne. Nije rekao ženi koja ga je usvojila da se testirao i da dolazi u obzir kao donor. Bez oklevanja je pristao da svoj bubreg pokloni ženi koja ga othranila.

 

Majčina žrtva tera suze na oči: Dokaz da ljubav ne zna za granice! (VIDEO)

 

 

Džordan je napravio najveću žrtvu za svoju majku i na kraju je sve prošlo najbolje. Oboje su se ubrzo oporavili od operacije. Ingeborg je učinila sve za Jordana, a na kraju je on učinio isto za nju.

 

Rasplakala svet: Usvojila 4 devojčice preminule drugarice! (FOTO)

 

Pogledajte njihovu dirljivu priču:

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs