Strašne muke

Muža prevarila sa deverom, sada je trudna: Ne znam čije je dete!

Htela sam da prekinem s deverom, ali on još ume da me slomi. Poslednji put je rekao da će reći bratu sve ako ga ostavim, priznaje ova žena
Porodica
11:26h Autor:
Muža prevarila sa deverom, sada je trudna: Ne znam čije je dete!
Foto: Shutterstock

"Nisam svetica, znam to, kao što znam da sam otvorila vrata pakla koja nisam smela. Udala sam se iz ljubavi pre četiri godine i doselila u suprugovu porodičnu kuću. Suprug je godinu stariji od mene i zabavljali smo se svega šest meseci pre nego što smo se uzeli. Bila je to velika ljubav. I još je.

Njegov dve godine stariji brat pokušavao je da me muva još dok sam išla u srednju školu. Važio je za jednog od najzgodnijih momaka u mestu, vozio velike motore i bio nekako divalj. Međutim, nismo ništa imali do ove godine. On se ženio i razvodio dva puta. Ima preku i tešku narav. Kako živi na istom imanju kao i i mi, često smo se viđali.

Uvek me je gledao prodorno, kao da me hipnotiše. I onda se desilo to. Došao je malo pod gasom kod nas. Pre toga sam uspavala dvogodišnjeg sina. Suprug je otišao u Kragujevac sa svekrom radi nekog posla. Dever je to znao. Nabacivao mi se i ranije, ali sam to vešto eskivirala. Žena zna kako da odbije na elegantan način. Ali to veče sam popila dva piva i ne znam šta mi je bilo. Malo po malo uspeo je da me pritisne na trosedu.

Zaposlila kućnu pomoćnicu: Nije očekivala šta će da uradi njenom mužu!

Opirala sam se

, ali nedovoljno. Znam da sam mogla biti odlučnija. Imali smo nezaboravni seks. Sve se nastavilo. Viđamo se dva-tri puta nedeljno. Mislila sam da će proći, ali strast i požuda su uvek jači.

Krajem oktobra umalo nas moja svekrva nije uhvatila na gomili. Mislim da je nešto posumnjala. Sin je bio kod nje i ona je nenadano došla u deverovu kuću da nešto uzme. Od tada me gleda ispod oka, kao da mi kaže znam šta radiš. U junu sam ostala u drugom stanju.

I sada ne znam ko je otac, jer sam istovremeno imala seks sa mužem i deverom. Svesna sam situacije. Htela sam da prekinem s deverom, ali on još ume da me slomi. Poslednji put je rekao da će reći bratu sve ako ga ostavim. Ovaj moj bi ga ubio. Dobar je i vredan, ali to ne bi podneo. Zato sam oprezna, a dever to koristi da bi mi se uvukao pod suknju."

Verovala je mužu: A onda je jednom došla kući ranije sa posla!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs