Pet vrsta ludog seksa

Smeh do suza: Kakav seks imaju roditelji male dece?

Svaki roditelj male dece prepoznaće se u bar jednom od ovih pet vrsta "noćnih igara"
Porodica 29.07.2015. - 13:52h Autor: Yumama.com
Foto: Thinkstock

Kada dobiju bebu, mnoge novopečene mame i tate često nemaju vremena ni da pomisle na vođenje ljubavi. Većini onih koji su se tek ostvarili u roditeljskoj ulozi, usled nedostatka sna i brige oko bebe, na poslednjem mestu je seks. Iako tate možda i nemaju problema sa tim, mnoge mlade mame pronaći će se u duhovitom spisku, koji je sastavila Samanta Rodman, klinički psiholog i mama troje mališana ispod pet godina.

 

10 stvari koje zavolite tek kada postanete roditelj: Neprocenjivi trenuci!

 

Evo kako izgleda njena lista od pet vrsta seksa koje upražnjavaju roditelji male dece:

 

Beba-spava seks

 

U ovoj vatrenoj formi seksualnog odnosa, jedan partner, najčešće žena, stavlja bebu na spavanje, pa je svesna da ima samo dobrih 45 minuta, dok se beba opet ne oglasi. Žena se uglavnom oseća krivom, jer ne može da se seti kada je poslednji put imala intimne odnose sa svojim suprugom, te samim tim ona inicira seks rečima: “Hajde, imamo samo još 43 minuta dok se ne probudi, a pre toga moram i da izmlazam mleko”. Njen muž, željni Kazanova odgovara sa “Super, hajde” ili “Ako ne želiš, nema veze”, rizukujući da kod svoje supruge izazove stav “Nikad više neću ni da pokušam”.

 

10 stvari koje zavolite tek kada postanete roditelj: Neprocenjivi trenuci!

 

Polovični seks

 

Ovaj seksi oblik vođenja ljubavi je prava filozofska zagonetka. Kako nešto može samo na pola biti seks? Pa tako što je jedan partner do te mere opsednut željom za vođenjem ljubavi da “naskače” poput skakavca. U stvari, u ovoj nesrećnoj okolnosti, samo polovina para može da kaže da zapravo ima seks. To je obično muškarac, koji ostaje nezadovoljan, a ponekad se čak priseća i bivših veza kada je bio u potpunosti ili, bolje rečeno, u svakom smislu ispunjen.

 

Gužva-u-krevetu seks

 

Budite oprezne, možda možete da se pohvalite pozamašnom cifrom partnera pre braka, ali ipak niste toliko iskusne za ovakvu vrstu seksualnog čina. Naime, par koji upražnjava ovakav seks mora pažljivo da se iskrade iz kreveta u kome spava beba, ne bi li dospeo do poda ili dnevne sobe. Tokom ove epizode neobuzdane strasti oba partnera se trude da budu što brži i tiši, kako ne bi probudili bebu ili, još gore, bili prekinuti zvukom bebinog pada sa kreveta.

 

Šta je to ljubav: Nasmejaće vas njihovi odgovori! (VIDEO)

 

Rođendanski seks

 

Naravno, ovde se podrazumeva da je u pitanju suprugov rođendan, jer bi, uglavnom, majka male dece za svoj rođendan želela krvlju potpisan ugovor da mesec dana nakon rođendana neće biti seksa. Ali, kada je njegov rođendan u pitanju, žena će za promenu obući seksi veš i pokušati da ne proizvodi, u poslednje vreme, uobičajene zvuke, kao što je na primer “Šššš!”.

 

Pravi seks

 

Jednom, u vreme punog meseca, kada deca spavaju, a vi osećate posebnu bliskost sa partnerom (verovatno jer ste nedavno prelistavali foto-albume i podsetili se vaših prvih susreta), doći će i do pravog seksa.

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...