Potpuno iskreno

Gadi mu se seks sa mnom jer sam se ugojila: Iskrena priča žene nakon 12 godina braka!

Teško je odrediti kada je nestala Majkova želja za mnom, ali od depresije to nisam ni primećivala. On kaže da je bio ljut jer sam se iz vitke i srećne žene pretvorila u debelu i nesrećnu
Porodica
18:18h Autor:
Gadi mu se seks sa mnom jer sam se ugojila: Iskrena priča žene nakon 12 godina braka!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Možda ste nekada već čuli da se neka žena iskreno zapitala da li njeno nagomilavanje težine ima veze sa raspadanjem braka, prevarom od strane muža i slično.

Žena po imenu Ursula odlučila je da iz svog iskustva da odgovore na sva pitanja koja se tiču ove teme, uključujući i to da li se seksualna privlačnost smanjuje ili potpuno gubi ako se neko od partnera drastično ugoji, kao i da li muškarac nakon porođaja ima pravo da prigovara ženi zbog fizičkog izgleda, prenosi Dejli mejl.

"Moj muž Majk i ja smo sedeli na kauču, on na jednom kraju igrajući se telefonom, ja na drugom gledajući TV. Nijedan deo naših tela se nije dodirivao, dok se na ekranu odvijala strastvena scena. Pogledala sam supruga i pokušala da se setim kad smo mi zadnji put radili tako nešto. Na brzinu sam izračunala da je prošlo dva i po meseca otkako smo zadnji put spavali zajedno. Možda to i nije tako čudno za roditelje male dece. Mi imamo četiri sina, od 6 do 11 godina, ali i dalje sam bila šokirana spoznajom", priča ona i seća se da je tada pitala muža da li zna koliko dugo nisu imali seks, a on je odbijao da odgovori na pitanje.

Mršavljenje bez gladovanja: Spisak namirnica koje sadrže manje od 100 kalorija!

Smatrala je da je nakon 12 godina braka i ukupno 15 godina veze normalno da se javi "sušni" period, ali sada je bila sigurna da postoji razlika u njegovom ponašanju. Nije mogla da se seti kada je on poslednji put inicirao seks, a kada je ona to pokušala, on ju je odbijao.

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

"Nisam ti više privlačna?", pitala je hrabro, na šta je Majk nezainteresovano rekao: "Naravno da jesi". Ona nije odustala i pitala je da li je to zato što je debela. Majk nije želeo da je pogleda u oči, a Ursula je insistirala, iako jedan deo nje nije želeo da čuje istinu.

"U redu. Da. Više si me privlačila dok si bila mršavija", priznao je Majk.

Nakon neprospavane noći pune suza, počela je da se pita da li je to što je Majk rekao razumno i pravedno.

"Upoznala sam svog muža dok sam nosila broj 36. Bila sam sitna, zgodna brineta koju je mogao da podigne jednom rukom, što je i radio često. Stalno mi je govorio da sam predivna i hvalio moju vitku figuru. On je bio bucmast, on je bio moj zaštitnik, a ja njegova krhka dama. Nakon 4 godine veze sklopili smo brak, a tokom narednih 6 godina, rodila sam mu četiri sina. U međuvremenu, naravno, dobijala sam i kilograme", kaže Ursula.

Od žene sa krijerom Ursula je postala majka i domaćica, što joj se nije dopadalo, pa je utehu nalazila u hrani. Zbog obaveza oko dece nije imala vremena za vežbanje i na kraju je uvidela da se ugojila punih 20 kilograma! Muž je bio uz nju, nije ništa govorio u vezi težine.

Nekad i sad: Telo nakon 3 porođaja drastično drugačije! (FOTO)

Kada ga je pitala kako se oseća zbog toga, kao i zbog nedostatka seksa, priznao je da je želeo da joj skrene pažnju na težinu, ali nije hteo da je povredi. Seks mu se takođe nije činio tako važnim, jer je voleo i mene i decu i nije pomišljao na prevaru.

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

"Seks mu je nedostajao, ali je strpljivo čekao da se stvari vrate na svoje mesto. I jesu. Bila sam na dijeti, vežbala, trčala maraton. Vodili smo ljubav, flertovali, išli na odmore... Bila sam ponosna na svoj izgled i nisam se stidela da to i pokažem. Sve do 2013. godine, kada me je stigla depresija zbog svađe sa mojim roditeljima. Dobila sam lekove, a jedna od nuspojava je bilo povećanje apetita i gojenje. U borbi sa depresijom, postajala sam sve deblja. Na 160 centimetara visine, imala sam 76 kilograma", otkriva žena i dodaje:

"Teško je odrediti kada je nestala Majkova želja za mnom, ali od depresije to nisam ni primećivala. On kaže da je bio ljut jer sam se iz vitke i srećne žene pretvorila u debelu i nesrećnu. "Postao sam tvoj staratelj, a prestao da budem tvoj ljubavnik" - rekao mi je jednom. Morala sam da priznam sebi kako se naš brak pretvorio u prijateljstvo", kaže Ursula.

Pobeći će glavom bez obzira: Top 5 stvari koje muškarci ne podnose!

Majk joj je ponavljao da je ona potpuno drugačija osoba kada se ugoji, a sasvim druga kada je mršava. Iako izgleda licemerno što joj on, po prirodi gojazan, prigovara za težinu, Ursula shvata da je razlika u tome što je on oduvek bio takav, a ona nije. On se zaljubio u vitku ženu. Tada je Ursula prelomila:

"Odlučila sam da krenem u borbu sa svojom težinom kako bih postala srećnija, ali i da bih spasila svoj brak. Verujem da nas dvoje možemo lako da vratimo staru strast u njega", zaključuje žena.

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs