Čuda se dešavaju

Pomogao momku koji se davio, a onda otkrio da je spasao sina kojeg nije video 13 godina! (FOTO)

Kada je uhvatio polusvesvog mladića i počeo sa instruktorom da ga izvlači na obalu, shvatio je da je to njegov sin sa kojim je trebalo da se sretne
Porodica
14:22h Autor:
Pomogao momku koji se davio, a onda otkrio da je spasao sina kojeg nije video 13 godina! (FOTO)
Foto: Mirror

Dok je nervozno čekao da vidi sina nakon 13 godina, Fil Bejker je šetao plažom sa suprugom Lin. Dok je gledao u okean, Fil (62) pitajući se koliko se njegov sin promenio tokom godina, primetio je da je jedan od kajakaša počeo da se davi, i bez oklevanja skočio u more da mu pomogne.

Kada je uhvatio polusvesvog mladića i počeo sa instruktorom da ga izvlači na obalu, shvatio je da je to njegov sin sa kojim je trebalo da se sretne!

40 godina čekanja - otac ne sklanja jelku od poslednjeg zajedničkog Božića sa šestoricom sinova.

"Pogledao sam

njegovo lice, i nešto mi je bilo čudno. Te braon oči su mi bile poznate", rekao je Fil, koji je svog sina video na samo nekoliko fotografija od kada je imao 8 godina. "Odmah sam znao - taj "stranac" je moj sin!"

Bendži (21) je konačno opet posetio Australiju tokom odmora, nakon što je veći deo života proveo na drugom kraju svetu, u Velikoj Britaniji.

Na kajaku su bili instruktor i dvoje mladih ljudi, mladić i devojka. U trenutku kada je Fil primetio da nešto nije u redu, mladić je počeo da se trese, i gubio je svest. Bendži je, zapravo, u tom trenuktu doživljavao epileptični napad. Fil je sa instruktorom uspeo da izvuče nesrećnog mladića iz vode, a u međuvremenu su mu ruke i stopala poplavela, prenosi britanski Mirror.

OVDE pročitajte pismo budućeg tate koje će vas duboko dirnuti: Sine, želim da imaš osobine koje ja nemam!

"Pitao sam instruktora kako se momak zove, a kada mi je odgovorio: "Bendži", znao sam da je to moj sin. Proverio sam mu puls i disanje i rekao mu: 'To sam ja, tvoj tata. Bićeš dobro'", priča o dramatičnom događaju Fil.

"Sve čega se sećam je da sam se probudio na plaži i da sam ugledao oca. Odmah sam mu prepoznao lice", kaže Bendži.

Bendži je rođen u Australiji, odakle se sa svojim roditeljima preselio u Veliku Britaniju kada je imao tri godine.Nakon što se Fil rastao od Bendžijeve majke i vratio u Australiju, tokom narednih godina dopisivali su se putem imejlova i slali su jedno drugom čestitke i poklone za rođendan, ali su kasnije izgubili kontakt.

Tata pun ljubavi - ćerki svaki dan ulepšava flaster koji mora da nosi preko oka!

Međutim, nakon ovog nesrećnog spleta okolnosti, njih dvojica su obnovili kontakt, a Bendži je kasnije sa devojkom Ketrin, koja je sa njim bila u kajaku, ponovo posetio oca i sa njim išao na pecanje. Njih dvojica će se ponovo videti kada u septembru Fil ode u Veliku Britaniju.

"Svi se naježe kada im ispričam kako me je spasao. Nije lako imati oca na drugom kraju sveta, ali je u svakom slučaju sjajno ponovo imati tatu u životu", zaključio je Bendži.

Najveća želja Bate Živojinovića: Samo da zagrlim sina, stalno ga sanjam!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs