Posumnjala sam da me muž vara, a ono što mi je svekrva rekla me je dotuklo: Odbrusila sam joj istinu u lice

Ispovest žene koju je svekrva okrivila zato što joj je muž neveran mnoge je iznenadila.

Porodica
Posumnjala sam da me muž vara, a ono što mi je svekrva rekla me je dotuklo: Odbrusila sam joj istinu u lice
Foto: Shutterstock

Nezdravi odnosi između svekrva i snaja utiču na živote cele porodice, a koliko daleko to može otići, na platformi Quora svedoči jedna krajnje izluđena snaja. Naime, ona je otkrila da je svekrva podržala svog sina u preljubi, opravdavajući njegov čin.

Da stvar bude još gora, krivicu je svalila na snaju.

"Moj muž počeo je izbivati i sve se više zaplitao u laži. Putovao je poslovno, a kod kuće smo imali dvoje male dece i nikoga svoga od porodice ko bi nam malo uskočio i pomagao. Sve sam češće bila sama s decom."

"Onda se na jedan četvrtak kasno vratio kući i rekao da je imao poslovnu večeru, što nije bilo tako čudno. U petak je otišao na posao, a u 16 me nazvao da rekao da se dugo bio zadržao na ručku te da mora ostati prekovremeno. Kući se vratio u dva ujutro. Sledeće jutro, u subotu, javio mi je da je ‘morao otići u kancelariju’. Pokušala sam ga nazvati na sve moguće brojeve, ali nije odgovarao.", prenosi Moje vrijeme.

Snaja, svekrva, svađa, majka, ćerka
foto: Shutterstock

"A onda me nazvala svekrva i pitala me gde je on. Rekla sam da je kasno došao kući i ujutro opet pobegao, odnosno da ga zapravo nismo videli od sredine nedelje. Ona mi je odgovorila da je verovatno vani s nekim od prijatelja. Rekla sam joj da nemam problema s prijateljima ni prijateljicama, ali imam problem kada ‘prijatelji’ pređu granicu."

"Na to mi je rekla da svi varaju. Tu moram napomenuti da su svi znali da ona svom suprugu toleriše neumorno šaranje s drugim ženama. Ja sam joj odgovorila da ne mislim tako i da ne varaju svi, jer je prevara izbor. Ona je na to rekla: ‘Da si bila bolja supruga, moj sin te ne bi varao.’ A ja sam njoj odbrusila: ‘Da si ti sinu bila bolji uzor, ne bi mislio da je prevara prihvatljiva.’ Nakon toga, svaki respekt koji sam imala prema svekrvi, nestao je."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs